UNITED U 3 MINUTE ŠOKIRAO JUVE USRED TORINA I - SLAVIO! / Real bez Modrića 'petardom' protutnjao Plzeňom

Image
Foto: AFP

United je pobijedio Juventus u posljednjim trenucima susreta, Real je uništio Viktoriju

7.11.2018.
22:54
AFP
VOYO logo

Skupina G

Viktoria Plzeň - Real Madrid 0-5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina H

Juventus - Manchester United 1-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U 86. minuti susreta u srijedu navečer, na semaforu stadiona Juventusa u Torinu stajalo je 1-0 za "Staru damu". Činilo se kako će Ronaldo i društvo protiv Manchester Uniteda doći do još jedne pobjede, ali momčad Josea Mourinha imala je drugačije planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Mata neutralizirao pogodak Ronalda iz 65. minute, a tri minute nakon toga, u 89., Alex Sandro je zabio autogol za veliko slavlje na klupi Crvenih Vragova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus dominirao cijeli susret

Juventus je dominirao cijeli susret, vodio je 1-0 imao još niz sjajnih prilika, pri čemu je dva puta uzdrmao okvir gola, no pobjeda je pripala gostima. Juventusu je trebao bod kako bi i matematički osigurao prolaz, no 'Crveni vragovi' su šokirali 'Staru damu'.

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/ay/Ay5L.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAMARIĆ ZABIO GOLČINU U REMIJU HOFFENHEIMA: Kovač siguran protiv AEK-a, City se poigrao sa Ukrajincima

Khedira umalo zabio u 36.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a najbliže pogotku Juventus je bio u 36. minuti kada je Sami Khedira pogodio vratnicu na povratnu loptu Cristiana Ronalda. Vratnicu je pogodio i Dybala u 49. minuti.

Mandžukić ušao u igru u sudačkoj nadoknadi

Juventus je u 65. minuti napokon probio obranu 'Crvenih vragova', a pogodak je zabio Cristiano Ronaldo i to svom bivšem klubu. Bio je to njegov prvi pogodak za torinsku "Staru damu" u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačio je Juan Mata u 86. minuti iz slobodnog udarca, a gosti su šokirali Juve u 90. kada je u gužvi Bonucci ugurao loptu u vlastitu mrežu. Mario Mandžukić je ušao u igru u sudačkoj nadoknadi, ali više nije bilo vremena za izjednačenje.

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/xw/Xwq2.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real bez milosti, Benzema zabio dva gola

U skupini G aktualni europski prvak Real Madrid je bez Luke Modrića na gostovanju u Češkoj rutinski pobijedio Viktoriju Plzen sa 5-0. "Kraljevski klub" je već u prvom dijelu zabio četiri gola, a u nastavku još jedan. Strijelci su bili Karim Benzema (21, 37), Casemiro (23), Gareth Bale (39), Toni Kroos (67).

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rezultati susreta 4. kola utakmica Lige prvaka igranih u srijedu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA E

Bayern - AEK 2-0 (Lewandowski 31pen, 72)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica - Ajax 1-1 (Jonas 29//Tadić 61)

SKUPINA F

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lyon - Hoffenheim 2-2 (Fekir 20, Ndombele 28//KRAMARIĆ 65, Kaderabek 90+2)

Manchester City - Šahtar 6-0 (David Silva 10, Jesus 24pen, 72pen, 90+2, Sterling 49, Mahrez 84)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA G

CSKA Moskva - Roma 1-2 (Sigurdsson 50//Manolas 4, Pellegrini 59)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktorija Plzen - Real Madrid 0-5 (Benzema 21, 37,Casemiro 23, Bale 39, Kroos 67)

SKUPINA H

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia - Young Boys 3-1 (Santi Mina 14, 42, Soler 56//Assale 37)

Juventus - Manchester United 1-2 (Ronaldo 65//Mata 86, Alex Sandro 90ag)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


GOTOVE SU UTAKMICE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - GOOOL: Alex Sandro je zabio, ali u svoju mrežu za 1-2 Manchester Uniteda. Kakav preokret u Torinu.

86' - GOOOL u Torinu. Juan Manuel Mata sjajno je izveo slobodan udarac s ruba šesnaesterca. Zavrnuo je loptu uz lijevu stativu. Prekrasan udarac za 1-1.

85' - Riyad Mahrez stavlja točku na i na Etihadu zabivši gol za 5-0.

72' - GOOOL za City. Gabriel Jesus je izveo penal tako da je zakucao loptu iz sve snage pod prečku za 4-0.

67' - GOOOL za Real: Toni Kroos je primio pas u šesnaestercu i odlučio se na lob, jer je primjetio da je Ales Hruska izašao s gola. Sjajno je to napravio za 5-0.

65' - Andrej Kramarić zabija za Hoffenhaim. Srebrni Vatreni je pronašao put pokraj suparnika i uputio odličan udarac s ruba šestnaesterca koji odlazi u donji lijevi kut. Anthony Lopes nije imao šanse da ovo obrani.

KRAMARIĆ MAJSTORSKIM POTEZOM DONIO NADU HOFFENHEIMU: Pogledajte sjajnu Andrejevu golčinu sa više od 20 metara

65' - GOOOOOL! Nakon što su pogodili prečku i gredu, Juventus je konačno pogodio i mrežu Davida de Gee! Bonucci je poslao sjajnu loptu na Ronalda, a Portugalac odlično iz prve zabija volej za vodstvo Juventusa!

49' - Manchester City mirno polovi prea nova tri boda u Ligi prvaka. Raheem Sterling je uputio veličanstven udarac sa ruba šestnaesterca koji odlazi unutar desne stative. Andrij Pyatov ovo nije mogao skinuti. Sad je 3-0 za Građane protiv Šahtara na Etihadu.

46' - POČELA SU DRUGA POLUVREMENA

45' - ZAVRŠILA SU PRVA POLUVREMENA

40' - GOOOL, Real ubija Viktoriju. Karim Benzema je uzvratio Baleu na asistenciju tri minute ranije, glavom mu je spustio centaršut, a Gareth Bale je zakucao loptu u gol za 4-0.

37' - GOOOL u Češkoj, Real nema milosti. Karim Benzema zabio je glavom iz blizine nakon što mu je savršeno glavom asistirao Gareth Bale za 3-0.

34' - Idemo do Torina, gdje Juve prijeti protiv Uniteda. Pucao je Cuadrado, ali De Gea sjajno to obranio. Inače, nije niti United bezopasan. Lukavo je ubacio Matić u peterac, a tamo je bio Sanchez koji je pokušao prevariti poljskog golmana, ali nije uspio doći do lopte.

31' - Evo nam gola i na Allianz Areni, Niko Kovač može odahnuti. Robert Lewandowski je mirno realizirao penal preciznim šutem uz desnu stativu za 1-0 Bayerna protiv AEK-a Marka Livaje.

29' - Skoro pa u isto vrijeme pao je prvi gol u Lisabonu. Jonas je sretno zabio po sredini gola za 1-0 Benfice.

28' - Lyon sad vodi 2-0. Tanguy Ndombele je zabio za vodstvo svoje momčadi protiv Hoffenheima.

25' - Novi GOOOL na Etihadu. Gabriel Jesus je poslao golmana u krivu stranu i mirno zabio penal za 2-0 Građana.

24 - Penal za City, zahuhtava se u večerašnjim dvobojima. Mykola Matvienko je srušio igrača Cityja. Viktor Kassai je sve vidio i svira prekršaj za penal. Gabriel Jesus prilazi šestnaestercu da izvede penal. On će biti tj izvođač.

23' - GOOOL za Real, i to kakav! Casemiro je skočio najviše na centaršut iz kornera od svih i lijepo zabio glavom u donji lijevi kut pored nemoćnog golmana. Obrambeni igrači gledaju jedan u drugog i ne vjeruju svojim očima što im se sad dogodilo. Kakav sjajan gol je ovo bio.

20' - GOOOL i u Lyonu: Počeli su padati golovi na večerašnjim utakmicama. Lijep zgoditak je postigao Nabil Fekir za Lyon koji je poveo s 1-0 protiv Hoffenheima Andreja Kramarića.

14' - GOOOL na Etihadu, evo nam i prvi pogodak u večerašnjoj noći u Ligi prvaka. Riyad Mahrez je dodao loptu nakon fantastične solo akcije na desnoj strani, a David Silva je njegovu dodanu loptu samo skrenuo u praznu mrežu za 1-0 Građana. Mahrez je izvrtio prvog jednog igrača, pa je navukao na sebe novog, ukupno trojicu je imao na sebi u trenutku dodavanja. Odličan potez Mahreza.

5' - Juve odmah na samom početku želi nametnuti svoju igru, na svom stadionu pokazati tko je gazda. Napadaju preko krila, a Mourinho je opet postavio svoju momnčad u obrambeni sustav. Veliki hendikep za goste je izostanak Lukakua koji je sa svojom visinom, brzinom i snagom idealan za borbu s iskusnim talijanskim bedemom Chiellinijem i Bonuccijem.

1' - POČELE SU UTAKMICE DILJEM EUROPE

20.45 - Favorit je u derbiju i ovaj put Juventus, a koeficijent na njih je 1.70 dok je kvota na Manchester 6.

20.30 - Naglasak ove naše nogometne večeri u 4. kolu Lige prvaka u srijedu navečer na Net.hr-u bit će sudar svjetova, novi dvoboj europskih giganata Juventusa i Manchester Uniteda, ovog puta u Torinu.

Objavljeni su i službeni sastavi. U momčadi Juventusa od prve minute neće biti Matuidija i Cancela, a startat će Sami Khedira i Mattia De Sciglio. Kod Manchester Uniteda je jedna promjena u odnosu na očekivani sastav, u početnoj postavi mjesto je našao Čileanac Alexis Sanchez, a na klupi će svoju priliku čekati mladi Englez Marcus Rashford. Na klupi je Mario Mandžukić.

20.20 - Prema informacijama koje dolaze iz Češke, odnosno koje je službeni Real objavio na svom Twitter profilu, Luka Modrić neće startati u prvih 11 Reala protiv Viktorije u Češkoj. Umjesto njega, u prvih 11 šansu je dobio Ceballos. Možemo samo nagađati zašto Luka nije u prvoj postavi i špekulirati kako novi, još privremeni trener Reala Santiago Solari, je takvu odluku donio jer je kapetan Vatrenih ove sezone u lošoj formi.

MODRIĆ IZAZVAO PANIKU U MADRIDU: Solari vratio Zidaneovog čovjeka od povjerenja kako bi izvukao Vatrenog iz krize

UŽIVO, CSKA MOSKVA – ROMA 1-2: CSKA se na kratko vratio, ali Pellegrini ponovo dovodi Rimljane u vodstvo!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo