UZBUNA U MAKSIMIRSKOJ 128! / Dinamo kreće u veliki redizajn momčadi i planira potrošiti brutalnu cifru

Image

U Maksimirskoj 128 održan je sastanak na kojem je odlučeno da se već u zimskom prijelaznom roku krene u veliki redizajn momčadi.

21.10.2016.
8:51
VOYO logo

Sportske novosti pišu kako je u Dinamu svima jasno da ih na proljeće čeka velika borba s Rijekom za naslov prvaka. Zato već na zimskim pripremama žele imati posloženu momčad s adekvatnim kvalitetnim igračima, pravim pojačanjima.

SEVILLA DO BODOVA PROTIV HRABRIH DINAMOVIH KLINACA:

Uprava promašila sa svojom strategijom

Uprava Dinama promašila je sa svojom strategijom igranja Lige prvaka s klincima, a ljetni prijelazni rok nije dobro odrađen. Stoga niti ne čudi što Modri kaskaju na oba kolosjeka. I u HNL-u, gdje gledaju zahuhtaloj i svježoj Rijeci u leđa s šest bodova manje i u Ligi prvaka, gdje su posljednja momčad skupine H s 0 bodova nakon 3 odigrana kola uz gol razliku 0-8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Iako se ne nazire nikakva panika, u klubu je svima jasno da ih na proljeće čeka velika borba s Rijekom za naslov prvaka. SN ističe i kako bitni ljudi iz klupske hijerarhije ističu kako se Dinamo apsolutno mora pojačati, ali i saznaje kako je Soudani najbliži odlasku iz kluba.

NOVI POTRES U DINAMU: Redove hrvatskog prvaka želi napustiti još jedan igrač

Soudani i Machado odlaze?

"Čini se da alžirski reprezentativac ovoga puta ima ponudu koja će zadovoljiti i klupske apetite. S druge strane, Soudani je zaista mnogo dobrog napravio za Modre, pa bi možda bilo u redu da ga se pusti ako već ima ponudu koja ga čini sretnim", stoji u tekstu Sportskih novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘ONI SU BRUKA LIGE PRVAKA’: I Srbi pišu o Dinamu s ‘kojim se internet ismijava’!

Uz Soudanija, nogometaš čije se ime sve glasnije spominje u kontekstu odlaska iz kluba je Machado. U Maksimirskoj 128 nisu zadovoljni njegovim prezentacijama, pa možda i padne dogovor o sporazumnom raskidu.

Image

Zimska želja su četiri igrača

Vrijedi spomenuti i to kako Dinamo u zimskom prijelaznom roku misli dovesti četiri igrača. Gledaju se krila i vezni igrači, što se onda slaže s pretpostavkom da bi igrači kao što su Soudani, Machado ili Jonas mogli otići iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJVEĆI MISTERIJ MAKSIMIRSKE 128: Guardiola za njega nudi 15 milijuna eura, a u Dinamu je nepoželjan!

Posebno zanimljiva je svota koju Uprava misli potrošiti na redizajn momčadi. Svota o kojoj se priča je između tri i četiri milijuna eura. Ozbiljna cifra koja puno toga govori o ambicijama Dinama. Dakle, hrvatski prvak želi ojačati momčad pošto - poto. Jer, očito je ljudima iz Uprave brzo došlo iz "guzice u glavu" da s ovim mladim, dosuše hrabrim, ali ipak neiskusnim klincima - ne ide! Barem kad je riječ o nekim ozbiljnijim rezultatima i konkurentskom nastupu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo