UZBUDLJIVO LJETO: / Evo gdje ćete moći gledati europske utakmice Rijeke i ostalih hrvatskih klubova

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRT je potvrdio kako će izravno prenositi Rijekinu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka koja se igra u utorak, 11.

5.7.2017.
16:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Novi list dalje piše kako je HRT već sklopio ugovor o prijenosu domaćih utakmica drugog i trećeg pretkola, a čim se doznaju protivnici riječke momčadi, HRT će pokrenuti i pregovore za gostujuće utakmice. Što ipak znači da ako Rijeka uđe u play off fazu natjecanja, onda će kao i proteklih godina jedan tjedan izravan prijenos imati HRT dok bi onda uzvratnu utakmicu prenosila Arena sport.

"Obavješćujemo vas kako će Hrvatska radiotelevizija, kao i svake godine, prednost u pretkolima Eurokupova dati hrvatskomu prvaku, odnosno HNK-u Rijeka, a sve utakmice pretkola Lige prvaka emitirat će se u izravnim prijenosima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEKA KREĆE U LOV NA LIGU PRVAKA: Počinje prodaja ulaznica – najjeftinije 35, najskuplje čak 780 kuna

Što se tiče ostalih hrvatskih predstavnika u Europi, njih će HRT, kako je rečeno Novom listu, pratiti u okviru programskih i tehničkih mogućnosti.

"Kako su čak četiri hrvatska predstavnika u Europi, u ovome trenutku ne postoje tehničke ni programske mogućnosti za praćenje svih utakmica. Zbog visoke gledanosti i velikoga broja navijača pokušat ćemo osigurati prijenose utakmica Dinama i Hajduka. Zasad je dogovoren prijenos susreta Hajduk – Levski/Sutjeska, a ostale pojedinosti znat ćemo nakon ždrijeba trećega pretkola 14. srpnja," poručuju s HRT-a što znači da bi Osijek mogao najviše ispaštati, ali njihova će sutrašnja uzvratna utakmica prvog pretkola Europske lige protiv Santa Colome imati izravan prijenos na HNTV-u. Osječani brane 2-0 prednost koju su stekli u Andori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo