Otkrivena užasna istina o smrti koja potresa Italiju!

U ponedjeljak je obavljena autopsija tragično preminulog nogometaša Livorna Piermarija Morosinija.

17.4.2012.
8:00
VOYO logo

Policajac odgovoran za kašnjenje vozila Hitne pomoći, koje je došlo po nogometaša Piermarija Morosinija, je suspendiran te će biti pokrenuta istraga. Vozilo prometne policije u subotu je blokiralo ulaz na stadion Pescare, zbog čega su ljudi morali razbiti prozore kako bi uklonili automobil.

Tek nakon toga vozilo Hitne pomoći moglo je ući na teren, a na putu prema bolnici Morosini je proglašen mrtvim. Policajcu prijeti suspenzija do šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni je Morosini kolabirao tijekom subotnjeg dvoboja Serije B između Livorna i Pescare, a za sada se kao uzrok smrti navodi srčani zastoj.

"Dosadašnjim pregledima nismo ustanovili konkretan razlog smrti. Morat ćemo izvršiti još neka dodatna testiranja, te kompletan toksikološki pregled", izjavio je doktor Cristian D'Ovidio, jedan od liječnika koji su obavili autopsiju nad preminulim nogometašem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je prekinuta, a Talijanski nogometni savez savez otkazao je sve utakmice prve i druge lige. Livorno je priopćio kako iz dućana povlači sve dresove s brojem 25 koji je nosio Piermario Morosini.

specijal-201102150360004-Teške nesreće

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo