UZ LOŠE VIJESTI ZA VATRENE, ETO I JEDNA DOBRA: / HNS potvrdio ono čemu smo se duboko nadali

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Navijači stižu, a bit će i potrebni protiv Engleza na stadionu Lužniki

9.7.2018.
15:15
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez kratkom je objavom potvrdio da je razgrabljen dodatni kontingent ulaznica pušten za hrvatske navijače za utakmici Hrvatska-Engleska koja se na moskovskom stadionu Lužniki igra u sklopu polufinala Svjetskog prvenstva.

Stadion je to koji prima 75.000 gledatelja, a ako se zna da je svakom Savezu reprezentacija koje na njemu nastupaju bilo zajamčeno osam posto njegova kapaciteta uz dodatnih 3137 ulaznica jasno je da će hrvatska nogometna reprezentacija u Moskvi nastupati pred oko 10.000 svojih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška

Cijene ulaznica kontingenta puštenog naknadno u prodaju iznosile su 3526 kuna koliko je bilo potrebno izdvojiti za svaku od 1069 ulaznica druge kategorije, odnosno 2101 kunu koliko je bila cijena za svaku od 2068 ulaznica koje su se našle u prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokaz je ovo da hrvatski navijači vjeruju kako će njihova podrška dati krila igračima u nastojanju da se prvi put u svojoj povijesti plasiraju u finale SP-a. I da uz igrače stoje unatoč potresima koji su se dogodili tijekom današnjeg dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo