To je sportaš: Argentinska zvijezda igra vrhunsku obranu i van terena!

Javier Mascherano bio je jedan od onih u argentinskoj nogometnoj reprezentaciji koji nakon Svjetskog prvenstva i osvojenog srebra mogu svakom pogledati u oči i reći da su zaista dali sve od sebe.

17.7.2014.
10:09
VOYO logo

Njegove su izvedbe bile impresivne a način na koji je branio boje svoje zemlje na brazilskom Mundijalu prenio je i izvan terena gdje i dalje "igra obranu".

Ovaj puta kao zaštitnik Lionela Messija, službeno proglašenog najboljeg nogometaša SP-a, što su mnogi osporili, i izbornika Alejandra Sabella, kojem mnogi spočitavaju da je zapravo samo marioneta na klupi reprezentacije koju Messi vodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

#Kritike bole jer nisu opravdane. Bez Lea ne bi niti vidjeli finale", osvrnuo se Mascherano na suigrača s kojim dijeli i klupsku svlačionicu, onu u Barceloni, a potom se okrenuo izborniku:

"Želio bih nastaviti raditi s njime, mislim da smo dokazali da smo materijal koji treba nastaviti zajedno. Razina njegova vodstva uvijek je bila na istoj visini, u ove je tri godine bio primjer iskrenosti i mogućnosti. Mene je zauvijek zadužio. Dao mi je volju za igranjem u reprezentaciji i ukazao mi povjerenje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je, podsjetimo, izgubila finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva rezultatom 0:1 od Njemačke pogotkom Götzea iz 113. minute. Sabellin ostanak na klupi Argentine i dalje je pod znakom pitanja iako ima podršku matičnog Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo