UTUČENI BURIĆ NAKON PORAZA: / 'Slovan nije bolji od Hajduka, žalim za prvom utakmicom'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hajdukovci su očito izgorjeli u prevelikoj želji da pred prepunim Poljudom nakon pet godina posta izbori skupine Europske lige. Slovan je rutinski u uzvratnoj utakmici 4.

27.8.2015.
23:36
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon sraza u kojem Hajduk napadački nije pokazao apsolutno ništa, trener Bijelih Damir Burić Šolta bio je vidno razočaran. Utučen, bolje rečeno...

Image
TUŽNA SPLITSKA NOĆ: /

Hajduk 'šaptom pade' od Slovana na prepunom Poljudu

Image
TUŽNA SPLITSKA NOĆ: /

Hajduk 'šaptom pade' od Slovana na prepunom Poljudu

"Moja je momčad danas dobro krenula u utakmicu, ali protivnik je iz svoje prve prigode zabio. Utakmica je psihološki okrenuta na njihovu stranu, moji su igrači klonuli, no ja im nemam što zamjeriti. Moji igrači su dali sve od sebe, kao što sam i obećao i nemam im što zamjeriti, jer su dali srce na terenu. Igrači Libereca su padali, imali grčeve i zadržavali utakmicu. Žalim za onom prvom utakmicom, što smo tamo dobili gol", kazao je Burić, piše 24 sata i dodao kako Slovan nije bolja momčad od Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Je li za vas neuspjeh to što smo došli dovde?'

Burić je bio oštar komentirajući Slovan te je kazao kako Hajduk od njih može učiti samo i kako zadržavati utakmicu, kako uzeti tempo utakmice. No, činjenica je da Bijeli protiv češkog sastava u četvrtak na Poljudu nisu pokazali apsolutno ništa. Kao da se strah uvukao u redove Splićana. Sve je to izgledalo jalovo, razočaravajuće. Možda se neki neće složiti s konstatacijom vašeg novinara, ali Hajduk je razočarao...

"Je li za vas neuspjeh to što smo došli dovde? Zamjena Balića nema veze, ovo je bila taktička zamjena, trebao nam je jaki igrač glavom, zato smo promijenili sustav igre. Maloku može igrati na boku, Balić ne može. Ja ne gledam kako se tko zove, moram reagirati prema događanjima na terenu. Moja momčad je igrala pred punim Poljudom, što je za mlade igrače isto novost. Mi smo se dobro nosili, htjeli, moral i mentalitet su bili na nivou, išli smo do kraja. Ne mogu momcima reći ništa, Roguljić je pogodio gredu, dva puta je lopta prohujala pored gola, a njihovih šansi se ne sjećam", objašnjava splitski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo