UŠUTKAO IH: / Ronaldo se obratio kritičarima, a spomenuo je i Modrićev promašaj

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
5.5.2016.
16:28
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Jasno, prva zvijezda kluba upitana je da prokomentira ogled, a iskoristio je Ronaldo odmah tu priliku za obračun sa svima koji su sumnjali u njegov brzi oporavak. U rezimeu susreta protiv Manchester Cityja spomenuo je i neke propuštene prilike, među njima i Modrićevu, ali i ustvrdio da je plasman Real Madrida u finale Lige prvaka apsolutno zaslužen.

'Šanse za naslov su 50:50'

"Bilo je teško, no igrali smo bolje od Cityja, stvorili više prilika za pogodak i kontrolirali utakmicu. Konačnih 1:0 ne djeluje uvjerljivo, ali sretni smo plasmanom u finale. Prilika za gol imali smo i Luka Modrić i ja i trebala je to biti utakmica koju smo morali ranije prelomiti u našu korist", kazao je portugalski napadač izrazivši zadovoljstvo svojom igrom i osvrnuvši se na sve one 'koji su u njega sumnjali':

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto su ljudi sumnjali u mene, pa znaju da se ja brzo oporavljam. Zadovoljan sam načinom na koji sam odigrao ovu utakmicu, nisam odigrao loše i pomogao sam momčadi. Probleme nisam osjetio, ali jesam umor pred sam kraj susreta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šanse za osvajanje naslova u ogledu protiv gradskog rivala Atletica Ronaldo je ocijenio 50:50 dodavši da će to biti posebna, ali i teška utakmica čiji je ishod nezahvalno prognozirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo