DEČKO JE ZVIJER / Upoznajte 'srpskog Hulka'. Ima samo 18 godina i tijelo poput superjunaka, a nećete vjerovati kojim se sportom bavi

Image

Pokazao je svoje mišiće na rukama i torzu i moramo priznati da izgleda kao neki superjunak

28.2.2022.
13:29
VOYO logo

Možda ste već čuli za "iranskog Hulka", ili možda onog "egipatskog Hulka", o kojima smo i ranije pisali, a sada se jedan "Hulk" pojavio i u susjednoj Srbiji. Za razliku od svoje "braće po nadimku", srpski se Hulk ne bavi borilačkim sportom, on je nogometaš Crvene zvezde, ima samo 18 godina i zove se - Nemanja Motika.

Motika je bio veliko Zvezdino pojačanje ove zime i stigao je iz Bayerna, ali debitirao je tek nedavno na utakmici s Čukaričkim i igrao je samo sedam minuta. Publika je željno iščekivala njegov nastup, ali on za sada dobiva malo prilika jer se nedavno ozlijedio. No, sada se polako vraća u natjecateljsku formu i sve će ga se češće moći vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ono što iznenađuje još više od samog nogometa kod mladog Motike jest njegova tjelesna građa. Do sada se Motiku nije baš moglo vidjeti bez odjeće, ali na Instagramu Milana Pavkova, igrača Zvezde, osvanula je slika iz svlačionice na kojoj se Motika pojavio bez majice i malo je reći da će se mnogi šokirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motika je pokazao svoje mišiće na rukama i torzu i moramo priznati da izgleda kao neki superjunak, eto Hulk možda. Inače, Motika je lijevo krilo i za Bayernove mlade selekcije odigrao je 62 utakmice u kojima je zabio 28 golova i 12 ih je namjestio. A očekuje se da će biti veliko pojačanje za Zvezdu.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo