UOČI PUTA U OSIJEK: / Zoran Mamić prvoj momčadi priključio trojicu 'veličanstvenih'

Image

Prema pisanju nogometnog portala Goal.com, Josip Brekalo, Adrian Šemper i Nikola Moro novi su članovi seniorske momčadi Dinama.

11.12.2015.
12:37
VOYO logo

Spomenuta trojka kojoj nogometni stručnjaci predviđaju blistavu karijeru nakon završetka juniorske polusezone, priključena je seniorima te će do kraja jeseni biti pod vodstvom Zorana Mamića. Brekalu, Šemperu i Mori ovo je nagrada za vrlo uspješno polusezonu, te će sva trojica biti u konkurenciji za nadolazeće prvenstvene dvoboje s Osijekom i Interom.

Dinamovi čelnici još su prije najavili kako je njihova velika želja zadržati ovu talentiranu generaciju 1998. godišta što dulje u klubu. Brekalo, Šemper i Moro oduševili su igrama na Svjetskom prvenstvu do 17 godina u Čileu, ali i juniorskoj Ligi prvaka, pa su oni prvi gurnuti u prvi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DANI PONOSA I SLAVE: /

HRVATSKA MATIRALA NJEMAČKU!

Image
DANI PONOSA I SLAVE: /

HRVATSKA MATIRALA NJEMAČKU!

Image
Foto: AFP, DRAGOMIR YANKOVIC

Veliki planovi stručnog stožera s talentiranom trojkom

Posebno Moro, o kojem su službene stranice FIFA-e pisale kao o nasljedniku Luke Modrića koji je oduševio svojim igrama u Čileu.

No, nije spomenuta velika reprezentativna pozornica mladih reprezentacija jedino mjesto gdje su ovi mladi lavovi pokazali svoja nogometna umijeća. Brekalo, Šemper i Moro svoju kvalitetu pokazali su i u juniorskoj ligi prvaka, pa su oni prvi gurnuti u prvi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako stručni stožer Modrih ima velike planove s ovom generacijom, očekuje se kako će već na zimskim pripremama njihovim putem krenuti još neki igrači (Kalaica, Soldo, Sosa, Lovren...).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo