UNITEDOVI NAVIJAČI OVO VAM JE RAZLOG ZA SREĆU: / Solskjaerove riječi glazba su za napaćene uši fanova crvenog dijela Manchestera

Image
Foto: AFP

Solskjaer se naljutio u jednom trenutku treninga

19.12.2018.
11:57
AFP
VOYO logo

Norvežanin Ole Gunnar Solskjaer, potvrđeno je u jutarnjim satima srijede, do kraja sezone vodit će nogometnu momčad Manchester Uniteda. Nakon otkazivanja suradnje Joseu Mourinhu klub s Old Trafforda reagirao je ustoličenjem svog bivšeg igrača, klupske legende koja bi momčad trebala vratiti na pobjedničke staze.

Navijači kluba njegovo su imenovanje u pravilu dočekali kao radosnu vijest, a posebice nakon što je društvenim mrežama počeo kolati video snimljen na treningu Moldea, norveškog kluba s kojim ima potpisan ugovor o suradnji do 2021. godine i kojeg je dvaput odveo do naslova u tamošnjem prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez udarca nema gola

Pokazuje on trenutak s treninga i ljutnju Solskjaera zbog prevelike kombinatorike pred golom umjesto da se prema njemu i pukne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zar nitko ne želi uputiti udarac? Na šesnaest ste metara od gola i nastavljate se je*eno dodavati. Pucajte! Nećete zabiti gol ako ne budete pucali", dio je onog što je rekao strijelac 123 gola za Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo