Nevjerojatno! Cijena ulaznice za hajdukovce je zaista presmiješna

Nogometaši Hajduka u srijedu igraju prvi dvoboj play-offa Europske lige u Kijevu protiv ukrajinskog Dnjipra. Bijeli će na Olimpijskom stadionu imati podršku od 1.399 torcidaša.

19.8.2014.
10:45
VOYO logo

Potražnja na ulaznicama među pripadnicima Torcidom za prvi dvoboj protiv Dnjipra posljednjih dana bila je jako velika. Iz Dnjipra je stigla vijest kako će navijači Hajduka dobiti dva bloka na stadionu, jedan od 549 sjedećih mjesta i drugi od 850. Znači ukupno 1.399.

Potom je stigla vijest kako je cijena ulaznice deset ukrajinskih grivnji što je prevedeno u kune ravno četiri i pol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve do nedavno nismo znali hoće li se igrati, ni gdje, ni kada. Čekali smo hoće li što biti od kazne za Dnjipro. Na kraju su i pomakli utakmicu s četvrtka na srijedu, što nam je dodatno otežalo organizaciju", rekao je glasnogovornik Torcide Damir Gruić.

Plan puta iz Kluba navijača nisu htjeli otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vam, nažalost, otkriti te informacije jer je riječ o atraktivnom, ali i navijački opasnom gostovanju. Ukrajinci imaju razvijenu navijačku scenu i recimo da se mnogi žele dokazati protiv nas. Upravo iz tog razloga ne smijemo odavati način prijevoza, rutu i broj zainteresiranih. Uz to, dakako, dolje vlada i ratno stanje, pitanje je kakvi su sada propisi.", zaključio je u razgovoru sa Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo