ČUDNA SITUACIJA / Uhićen brat Paula Pogbe. Sumnja se da je s kriminalcima iznudio novac od brata, ali ima alibi...

Image
Foto: AFP, SOREN ANDERSSON

Navodna otmica dogodila se 20. ožujka ove godine kada je grupa muškaraca upala u stan Mathiasa Pogbe u Parizu

18.9.2022.
9:58
AFP, SOREN ANDERSSON
VOYO logo

Mathias Pogba (32), optužen je i određen mu je pritvor zbog pokušaja iznude svom mlađeg brata Paula Pogbe. Tužiteljstvo u Parizu njega i još četvoricu muškaraca goni zbog iznude i Kriminalnog udruživanja.

"Uložit ćemo žalbu na ovu odluku. Moj klijent nema veze s kriminalnom organizacijom, ne razumijemo odluku koju je donio sud da ga zadrži u pritvoru, posebno što ima alibi za večer kada se desila navodna otmica", izjavio je za AMC Sport odvjetnik starijeg brata Pogbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodna otmica dogodila se 20. ožujka ove godine kada je grupa muškaraca upala u stan Mathiasa Pogbe u Parizu i tražila novac od njegovog brata koji se nalazio u Torinu. Paul Pogba je otmičarima isplatio 100 tisuća eura jer nije htio da se njegovom bratu nešto dogodilo. No, kasnije se ispostavilo kako je Mathias Pogba sve vrijeme bio pomagač kriminalne skupine i da je odglumio cijelu otmicu, kako bi i sam izvukao novac od svog brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojedini francuski mediji naveli su kako je policiji tijekom istrage priznao da nije bio prisiljen na snimanje videa koji su navodni otmičari poslali Paulu Pogbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo