NISMO OČEKIVALI / Ugledni list tvrdi da Modrić sve više razmišlja o odlasku: Šokirat ćete se kada vidite gdje bi mogao nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Modrićev ugovor s Realom završava za tri mjeseca

2.3.2023.
11:00
Profimedia
VOYO logo

Iako je Luka Modrić u godinama u kojima mnogi nogometaši prestaju s "ozbiljnim" nogometom te karijeru nastavljaju u klubovima u SAD-u, Kini, Saudijskoj Arabiji i slično, hrvatski kapetan i dalje igra na sjajnom nivou.

Image
PIŠI KUĆI PROPALO /

Nakon novog poraza i ispadanja iz Kupa Osijek tjera trenera: Već je poznato tko će ga mijenjati?

Image
PIŠI KUĆI PROPALO /

Nakon novog poraza i ispadanja iz Kupa Osijek tjera trenera: Već je poznato tko će ga mijenjati?

Pokazao je to i na utakmicama protiv Liverpoola u Ligi prvaka, kao i protiv Atletico Madrida u La Ligi. Usprkos tome, Real još uvijek nije ponudio novi ugovor hrvatskom kapetanu. Sadašnji ugovor ističe mu krajem ove sezone, točnije za tri mjeseca. Iako je lošije krenuo u drugu polusezonu, Modrić je svojim igrama pokazao da je i dalje spreman za najviši nivo natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real i dalje ozbiljno razmišlja o produžetku suradnje, a najviše ih brine što će Modrić u rujnu navršiti 38 godina. Svjestan je toga i Carlo Ancelotti koji dozira Modrića, čuva ga za najvažnije utakmice.

Image
Foto: Profimedia

Portal Capology otkriva kako Modrić ima godišnju bruto plaću 21,880.000 eura, odnosno tjedno 420.769 eura.

Neočekivana destinacija

Kraljevski klub se i dalje ne oglašava po pitanju novog ugovora za Modrića, a o tome je pisao i Mario Cortegana, novinar popularnog Athletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić uvijek među zadnjima napušta Realov trening kam u Valdebebasu. Stalno ostaje dodatno raditi u teretani. Međutim, Real ga još uvijek nije niti kontaktirao u vezi novog ugovora, a kamoli mu isti ponudio", piše Cortegana, pa otkriva i gdje bi Modrić mogao nastaviti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub misli kako nema smisla da mu ponudi novi ugovor usred borbe za trofeje. Ako Modrić ne dobije Realovu ponudu, najizglednija opcija za nastavak karijere mu je Saudijska Arabija", uvjeren je novinar Athletica.

Modrić je u Real stigao 2012. godine iz Tottenhama, a za Kraljevski klub je skupio 469 nastupa u svim natjecanjima te je pritom postigao 37 pogodaka i podijelio 76 asistencija. S Realom je osvojio pet Liga prvaka, tri puta je bio prvak Španjolske te je osvajao Svjetsko klupsko prvenstvo u pet navrata. Također je osvajao i španjolski kup i Superkup, a 2018. godine je dobio Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo