UGLEDALI SE NA HRVATE: / Realove legende žele ono što Dinamove nisu uspjele

Image
Foto: AFP, BRU GARCIA

Čini se da bi Florentino Perez uskoro mogao dobiti oporbu u Real Madridu sličnu onoj kakvu u Dinamu ima izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

7.12.2015.
12:46
AFP, BRU GARCIA
VOYO logo

Naime, katalonski dnevni list Sport piše da je grupa legendi predvođenih Fernandom Hierrom, Raulom Gonzalesom i Manuelom Sanchisom zabrinuta smjerom u kojem se klub kreće te da za to okrivljuju predsjednika Pereza. Zbog toga mu se namjeravaju suprotstaviti na sljededećim izborima. Njih trojica bi, navodi se, željeli u Relau primijeniti Bayernov model gdje veliki utjecaj u klubu imaju bivši igrači.

Image

Veze s navijačima

Perez je svojedobno pokušao ograničiti kandidaturu za predsjednika Reala na multimilijunaše, što bi, navodi Sport, dovelo do izolacije uprave od navijača. Suprotno tome, imenovanje legendi kluba na vodeće pozicije osnažilo bi veze između te dvije strane. Imena poput trojice navedenih u svakom bi slučaju to zagarantiralo jer je riječ o igračima koji su međusobno zaigrali preko 2000 utakmica za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na trenutnu situaciju, ovakva ideja mogla bi naići na podršku navijača. Real trenutno zaostaje četiri boda iza Barcelone, izbačeni su iz Kupa kralja, a farsa oko transfera Davida de Gee nije zaboravljena unatoč odličnoj formi Keylora Navasa. Što god se dogodi, pred Realom su velike promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo