Stigla kazna za Milano: 'Dogodilo se ono cega smo se bojali!'

12.12.2014.
9:53
VOYO logo

Disciplinska komisija UEFA-e je ovu kaznu odredila zbog rasistickog ponasanja navijaca, bacanja predmeta, te nereda medu navijacima. Podsjetimo, hrvatski su navijaci u toj utakmici, koja je zavrsila rezultatom 1:1, uvjetovali privremeni prekid u drugom poluvremenu bacanjem baklji na travnjak San Sira. Moze se reci da je HNS na koncu i dobro prosao jer se nagadalo i o mogucem oduzimanju bod(ov)a ili igranju jedne ili vise domacih utakmica pred potpuno praznim stadionom.

"Nazalost, dogodilo se ono cega smo se bojali nakon Milana, a to je da cemo po prvi puta na utakmici hrvatske reprezentacije imati zatvoren dio tribine. Po tko zna koji puta hrvatski nogomet placa visoku cijenu huliganizma, a ovoga puta ispastat ce i navijaci. Iz teksta odluke Disciplinske komisije moze se zakljuciti kako se radi o posljednjem upozorenju prije uistinu drasticne kazne", izjavio je izvrsni predsjednik HNS-a Damir Vrbanovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ad9gq

"HNS najostrije osuduje huliganizam i jos jednom pozivamo sve faktore hrvatskog drustva da nam se pridruze u borbi protiv rasizma, nasilja i drugog protupravnog ponasanja na nogometnim stadionima jer je to u interesu hrvatskog nogometa, ali i drustva", dodao je Vrbanovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo