UDAR NA RONALDOV EGO: / Chelsea ima igrača koji je bolji od njega!?

Image
Foto: AFP

Nekoliko dana uoči borbe za prvi trofej u novoj sezoni, menadžer Chelseaja Jose Mourinho je započeo rat živaca sa svojim starim 'prijateljem' Arseneom Wengerom, dugogodišnjim trenerom Arsenala.

28.7.2015.
9:28
AFP
VOYO logo

Dva će se londonska kluba u nedjelju sudariti u Community Shieldu, engleskoj verziji superkupa u kojoj prvak igra protiv pobjednika FA Cupa. Mourinho redovito proziva Wengera zbog manjka trofeja posljednjih godina unatoč činjenici da Arsenal ima vrlo jaku momčad. I uoči predstojećeg ogleda portugalski je stručnjak u razgovoru za engleske medije ponovio da Topnici imaju momčad za naslov prvaka iako Wenger često 'pili naopako' i premda je ovo ljeto doveo samo vratara Petra Čecha, upravo iz Chelseaja.

"Uzmite kalkulator"

"Ako zbrojite iznose koje je Arsenal potrošio u zadnje tri ili četiri godine, možda ćete se iznenaditi. Uzmite Özila, plus Alexisa Sancheza, plus Chambersa, plus Debuchyja i bit ćete iznenađeni. Radi se o fantastičnoj momčadi s dobrim igračima i sjajnim golmanom, momčadi koja je i više nego spremna za naslov. Uzmite kalkulator. To je najlakša stvar, ne ostavlja mjesta za špekulacije. Ako želite biti iskreni, objektivni i pragmatični, to je najlakša stvar", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je nakon Wengera 'pecnuo' i svoga sunarodnjaka Cristiana Ronalda kojeg je trenirao u Real Madridu. Za Mourinha su u ovom trenutku ispred Ronalda Lionel Messi, ali i belgijski veznjak Chelseaja Eden Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, mislim da je tako. Ne volim igrače i trenere koji osvajaju individualne trofeje bez momčadskog uspjeha. Nogomet bez momčadskih trofeja nije ništa. Messi je osvojio trostruku krunu i došao do finala Copa Americe. Imao je sjajnu sezonu. Ne kažem da Ronaldo nije fantastičan, ali po mome mišljenju, svaki igrač na svijetu mora shvatiti da je momčad na prvom mjestu", poslao je Mourinho jasnu poruku Ronaldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo