UBOJITI GOLGETER IZJEDNAČIO SE S VELIKIM BATISTUTOM: / Jedna utakmica dijeli ga od besmrtnosti

Image
Foto: Profimedia

Uspio je ono što je dosad uspjelo samo jednom od najvećih svih vremena

26.1.2019.
20:16
Profimedia
VOYO logo

Iskusni napadač Sampdorije Fabio Quagliarella, koji će za pet dana napuniti 36 godina, bio je strijelac u 11. uzastopnoj utakmici u talijanskom nogometnom prvenstvu čime je izjednačio rekord legendarnog Argentinca Gabriela Batistute kojemu je to uspjelo u dresu Fiorentine u sezoni 1994/95., Quagliarella je postigao prva dva gola, oba iz 11-eraca, u 4-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Udinesea.

Prvi gol Quagliarella je postigao u 33., a drugi u 56. minuti. Do kraja utakmice u strijelce su se upisali Linetty u 68. i Gabbiadini u 78. minuti. Priliku da postane samostalni rekorder po broju uzastopnih utakmica u kojima je postigao pogodak u Serie A Quagliarella će imati za tjedan dana kada Sampdoria gostuje kod Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna "asistirao" za vodstvo Sassuola

Ovom pobjedom Sampdoria je stigla na peto mjesto sa 33 boda, koliko ima i šesta Roma, dok je Udinese 15. sa 18 bodova, koliko ima i 16. SPAL. Ranije u subotu Sassuolo je kao domaćin u Reggio Emiliji svladao Cagliari sa 3-0 (2-0). Strijelci za Sassuolo bili su Locatelli (9), Babacar (45+4-11m) i Matri (87).

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna igrao je za Cagliari do 77. minute, a u završnici prvog poluvremena je skrivio kazneni udarac iz kojega je Sassuolo poveo sa 2-0. Marko Pajač ostao je na klupi Cagliarija, dok Filip Bradarić nije konkurirao za nastup u momčadi sa Sardinije koja je ostala 13. sa 21 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sassoulo je, pak, s nova tri boda skočio na deveto mjesto sa 29 bodova. Kasnije u subotu još će Milan - Napoli, u nedjelju su na programu dvoboji Chievo - Fiorentina, Atalanta - Roma, Bologna - Frosinone, Parma - SPAL, Torino - Inter i Lazio - Juventus, a kolo će u ponedjeljak zaključiti Empoli - Genoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo