U Zagrebu dogovoren plan koji će sve promijeniti?!

Na utakmici protiv Neftçija stadion je bio pun, no velika većina najžešćih navijača opet je ostala kod kuće.

16.7.2011.
13:45
VOYO logo

Bojkot Bad Blue Boysa zbog ponašanja Zdravka Mamića i njegovog načina vođenja zagrebačkog kluba još je na snazi, no prema posljednjim tvrdnjama iz Maksimira nazire se kraj tom nesretnom periodu.

Nedavno je održan sastanak Mamića i predstavnika navijača čiji detalji nisu došli do javnosti, no direktor Dinama Damir Vrbanović tvrdi da se vidi 'svjetlo na kraju tunela'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Održavamo kontinuirane sastanke, postoji dobra volja s obje strane. Radi se o BBB te inicijativi Zajedno za Dinamo. Dogovorili smo da ćemo osnovati dvije komisije, jedna će biti navijačka, jedna Dinamova. Te komisije će imati po tri člana, te će razgovarati o svim pitanjima. Razgovarat ćemo o povratku naših navijača na tribine, ali i o mogućnosti da netko od njih sudjeluje u radu kluba. Otvoreni smo za sve konstruktivne prijedloge, naravno da nismo za ultimatume", izjavio je Sportskim novostima Vrbanović.

Nakon posljednjih Vrbanovićevih izjava javili su se i navijači čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na napise koji su se pojavili u medijima, obaviještavamo javnost, a prije svega svoje članove i članove NK Dinamo, kako je Uprava našeg kluba zaista uspostavila kontakt s niže potpisanima, prije početka Euro pohoda, i da je zaista dogovoreno osnivanje radne skupine.

Cilj i zadatak je pronaći način kako osigurati prava SVIH članova NK Dinamo (nikako samo 'nekih') da biraju i budu birani u tijela kluba. Također dužni smo ispraviti navod i često ponavljanu zabludu kako Bad Blue Boysi ili članovi inicijative žele sudjelovati u radu ili svakodnevnom poslovanju kluba. O tome se nije razgovaralo, niti će se razgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želimo isključivo da se SVIM ČLANOVIMA NK Dinamo osigura mogućnost da IZABERU ljude i tijela koja upravljaju klubom, kao i ostala zakonska članska prava. Naša mjesta su na stadionu, ne u foteljama.

Smatramo da niti jedan član Dinama nije manje vrijedan, sposoban ili zreo od člana Hajduka. Pa ni Schalkea, Barcelone, Reala ili Brage. I zaslužuje pravo na IZBORE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se bojkota utakmica tiče, on se nastavlja dok BBB na svom internom sastanku ne odluče drugačije.

S nadom u što brži završetak dijaloga zaključcima koji će osigurati zakonska prava članova, pozivamo sve navijače NK Dinamo da se učlane u klub jer će samo na taj način moći ostvariti svoja prava."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S poštovanjem:

Uduga navijača Dinama Klub navijača BBB GI Zajedno za Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Vezani članci:

arti-201107150721006 arti-201106170604006 arti-201105201003006 arti-201104260047006 arti-201104130771006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo