U ZADNJIM TRENUCIMA: / PSG golom u sudačkoj nadoknadi ostao u utrci za naslovom

Image

U odgođenom susretu 31. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na gostovanju pobijedio Metz 3-2 golom u Blaisea Matuidija u trećoj minuti sudačke nadoknade.

18.4.2017.
21:27
VOYO logo

PSG je do 79. minute vodio 2-0, a potom umalo sve uprskao. Domaćin je u posljednjih 10 minuta uspio izjednačiti, a zatim i pogoditi okvir gola. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, PSG je u posljednjim trenucima stigao do pobjede koja ga ostavlja u borbi za naslov prvaka.

Branitelji naslvoa su poveli u 33. minuti golom Edinsona Cavanija, a tri minute kasnije Matuidi je zabio za 2-0. U drugom poluvremenu PSG je mirno držao vodstvo do posljednjih deset minuta kada se domaćin čudesno vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yann Youffre je u 78. minuti golom iz slobodnog udarca smanjio, a u 88. minuti je Cheick Diabate nakon brze kontre zabio za 2-2 izazvavši oduševljenje na tribinama stadiona Saint-Symphorien. Samo minutu kasnije Metz je mogao i do potpunog preokreta, ali je Diabate iz slobodnog udarac sa 20 metara uzdrmao vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se već činilo kako će PSG 'prosuti' dva važna boda, Matuidi je zabio za 3-2 na asistenciju Javiera Pastorea.

Ovom pobjedom PSG je dostigao Monaco i sada oba sastava imaju 77 bodova. Međutim, Monaco ima utakmicu manje. Na trećem mjestu je Nica sa 73 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo