ŠPANJOLCI PROZVALI MODRIĆA / Lukina odluka izazvala nezadovoljstvo u Real Madridu - tražili ga nezamislivo, a on im jasno pokazao što misli o tome

Image
Foto: Profimedia

Nakon Eura stigla je vijest da su iz kluba navodno tražili od njega da prestane igrati za Vatrene

5.10.2021.
13:54
Profimedia
VOYO logo

Talijanski stručnjak Carlo Ancelotti jako je zabrinut zbog loše forme okosnice svoje momčadi koju čine Casemiro, Luka Modirć i Toni Kroos, piše ovog utorka El Confidencial. Ističu kako trojac ove sezona nije dao niti jedan gol te da su samo dva puta asistirali u deset utakmica.

Image
I TO BAŠ UOČI POVRATKA MEĐU VATRENE /

Ugledni španjolski mediji raspalili po Modriću nakon novog debakla Reala

Image
I TO BAŠ UOČI POVRATKA MEĐU VATRENE /

Ugledni španjolski mediji raspalili po Modriću nakon novog debakla Reala

"Sve to utječe na momčad, kako u obrani gdje Casemiro zbog umora ne može reagirati na sve pogreške suigrača, dok u napadu Modriću nedostaje ritma, a Kroos se nakon povratka od ozljede još nije uskladio sa suigračima", navode Španjolci. Dodaju kako su Ancelotti i kondicijski trener Antonio Pintus kao prioritet postavili njihov povratak u formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su sidro, kompas i magija ove momčadi", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Modrića pišu kako je kod njega došlo do logičnog fizičkog pada jer je u 37. godini života što ga sprječava da zadrži razinu koja je potrebna veznom redu Reala.

Ne odustaje od igranja za Vatrene

"Luka je, za razliku od Ivana Rakitića, odlučio je nastaviti igrati za Hrvatsku što se ne sviđa nikome u Real Madridu. To povećava broj njegovih utakmica i putovanja po sezoni, a njegovo tijelo počelo je pokazivati da se sve teže nosi s takvim ritmom. Zbog ozljede je prošlog mjeseca propustio reprezentativno okupljanje i nekoliko utakmice Reala. U sedam nastupa za klub skupio je samo 473 minute, a pritom nije upisao ni gol ni asistenciju. A da stvar bude gora, sada je otišao na okupljanje reprezentacije. Sve to mu ne pomaže kako bi popravio formu, iako Pintus sve radi kako bi iz njega izvukao najbolju verziju", ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić, najstariji igrač u svlačionici Real Madrida, u svibnju je produžio ugovor na godinu dana, do 30. lipnja 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo