U OGLEDIMA HRVATSKIH PROTIVNIKA BEZ IZNENAĐENJA: / Maribor, Steaua i Sankt Gallen u uzvrat s pozitivnim rezultatima

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Protivnici hrvatskih klubova s pozitivnim rezultatima idu na uzvratne utakmice

26.7.2018.
23:22
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Maribora, FCSB-a i Sankt Gallena ostvarili su povoljnije rezultate u prvim utakmicama 2. pretkola Europske lige od svojih suparnika te su vjerojatniji mogući protivnici hrvatskim klubovima u sljedećem krugu natjecanja.

Švicarci se provukli

Švicarski Sankt Gallen je na svom terenu svladao norveški Sarpsborg sa 2-1 (1-1) iako su gosti na samom početku utakmice poveli i ostatak susreta igrali s igračem više. Sarpsborg je u vodstvo doveo Heintz (6), a preokrenuli su Hefti (41) i Buess (66). Uzvrat je u Norveškoj za tjedan dana. Pobjednik dvoboja između Sankt Gallena i Sarpsborga u 3. pretkolu će igrati protiv hrvatskog doprvaka Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steaua rutinski

FCSB, bivša Steaua je kao gost u Velenju svladala Rudar sa 2-0 (1-0) pogocima Mana (5) i Teixeire. Uzvrat u Bukureštu bi stoga trebao biti formalnost. FCSB ili Rudar će u 3. pretkolu igrati protiv pobjednika susreta između Hajduka i Slavije iz Sofije, a splitski je sastav prvu utakmicu na svom terenu dobio sa 1-0.

Maribor remizirao

Gruzijska Čihura i slovenski Maribor su u prvoj utakmici u Tbilisiju igrali 0-0. Bolji iz tog ogleda će u 3. pretkolu na Osijek ili škotski Rangers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo