U najiščekivanijoj utakmici godine došao zbog Hrvata!

Menadžer engleskog nogometnog premierligaša West Bromwicha, Roy Hodgson, osobno će prisustvovati utakmici Celtica i Rangersa kako bi se uvjerio u kvalitete Vatrenog napadača Nikice Jelavića.

28.12.2011.
16:56
VOYO logo

Iako je od svojih špijuna dobio samo riječi hvale za hrvatskog reprezentativca Jelavića, Roy Hodgson odlučio je osobno se uvjeriti koliko su one istinite. U najiščekivanijoj utakmici godine u Škotskoj Celtic će večeras na svom travnjaku ugostiti vodeći Glasgow Rangers.

Jelavić, napadač McCoistovih Rangersa, je tresao protivnički mrežu 14 puta ove sezone (u domaćem prvenstvu) i trenutno je jedan od najpoželjnijih igrača u zimskom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je West Brom postigao tek 19 golova u 18 ligaških susreta (tek pet klubova zabilo manje golova), ne čudi Hodgsonova želja za dovođenjem napadača, a kao idealno rješenje nameće mu se upravo Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač već je ljetos ostao vjeran Rangersu kada je odbio Leicester, a hoće li i ovog puta ostaje za vidjeti. Nagađa se da bi Jelaviću u West Bromwichu bila ponuđena dvostruko veća plaća nego što ju trenutno dobiva, a to će ga zasigurno nagnati na razmišljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo