JEDAN SAMO SLAVIO / U MLS-u nastupila četiri Hrvata: Povremeni Vatreni asistirao, njegova momčad opet izgubila

Image
Foto: Profimedia

Damir Kreilach je nastupio za Vancouver koji je sa 3-2 slavio protiv Portlanda u čijem dresu je nastupio Dario Župarić

31.3.2024.
15:38
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Petar Musa upisao je asistenciju u gostujućem 1-2 porazu Dallasa od Austina u susretu 6. kola sjevernoameričke Major League Soccer.

Image
PREDMET ISTRAGE /

Dinamova blamaža na Kosovu je namještena? 'Pokušava se baciti prašina'

Image
PREDMET ISTRAGE /

Dinamova blamaža na Kosovu je namještena? 'Pokušava se baciti prašina'

Dallas je poveo u 51. minuti golom Eugenea Ansaha na asistenciju hrvatskog napadača. Akciju možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, domaćin je u nastavku okrenuo rezultat golovima Julia Cascantea (54) i Diega Rubia (70). Musa je za gostujući sastav igrao cijeli susret. Bio je to četvrti uzastopni poraz Dallasa koji se trenutačno nalazi na 12. mjestu Zapadne konferencije s tri boda. Austin je na 11. poziciji sa šest bodova, a vodi LA Galaxy sa 12 bodova.

Nastupio je i Kristijan Kahlina koji je branio za Charlotte u 1-1 remiju protiv Cincinnatija. Domaćin je poveo u 59. minuti golom Djibrila Danije iz kaznenog udarca, a izjednačio je Aaron Boupendza u sudačkoj nadoknadi. Charlotte drži osmo mjesto na Zapadu s osam bodova, dok je Cincinnati na vrhu konferencijskog poretka sa 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damir Kreilach je nastupio za Vancouver koji je sa 3-2 slavio protiv Portlanda u čijem dresu je nastupio Dario Župarić. Domaćin je poveo 2-0 golovima Ryana Gaulda (2) i Fabricea Picaulta (29), no gosti su preko Evandera (52) i Felipea More (77) izjednačili. Ipak, pobjedu Vancouveru je donio Ryan Raposo u 87. minuti.

Kreilach je za pobjednički sastav igrao do 64. minute, dok je Župarić na suprotnoj strani ušao u igru početkom drugog dijela. Vancouver je drugi na Zapadu sa 10 bodova, dok je Portland osmi sa sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo