U MAKSIMIRU 'DODALI GAS' I DOVELI IGRAČA IZ REDOVA NAJVEĆEG SUPARNIKA: / Marko Lešković sve dogovorio s Dinamom!

Image

Marko Lešković novi je igrač Dinama! Hrvatski prvak je na službenim stranicama potvrdio ovaj transfer dosadašnjeg igrača Rijeke u Maksimir.

22.7.2016.
22:57
VOYO logo

Kad prođe liječnički pregled koji je zakazan za subotu, Lešković će Dinamom potpisati petogodišnji ugovor.

Odšteta dva milijuna eura

Kako navodi Novi list, Dinamo će za Leškovića platiti dva milijuna eura i na Rujevicu poslati veznjaka Franka Andrijaševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Došlo je vrijeme za rastanak s Rijekom'

"Naravno da sam jako sretan što dolazim u Dinamo. Svi znamo kakav je Dinamo klub, znam da se ovdje traže samo pobjede i trofeji i jako se veselim što ću, siguran sam nakon liječničkog pregleda, biti dio Modrih", kazao je Lešković dodavši:

"Htio bih se od srca zahvaliti Rijeci i njihovim navijačima na svemu, proveo sam tamo tri krasne godine, ali došlo vrijeme za rastanak. Znam da me u Dinamu čeka jaka konkurencija, tako to i treba biti u ovako velikom klubu, ali vjerujem u sebe i da ću se nametnuti treneru Kranjčaru", rekao je Marko Lešković nakon što je sve dogovoreno, a Dinamo i objavio fotografiju igrača u klupskim prostorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: gnk dinamo

U Kekovoj nemilosti

Marko je karijeru počeo u Osijeku, a u ljeto 2013. godine preselio je na Kantridu. Upisao je i jedan nastup za hrvastku reprezenetaciju.

Lešković na početku priprema za novu sezonu nije želio potpisati novi ugovor s Rijekom i od tada je bio u nemilosti trenera Keka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postojala je kombinacija da ovaj stoper završi u talijanskoj Pescari, ali će Lešković ipak postati član Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo