U JAVNOST PROCURILI DOKUMENTI O SUMNJIVIM POSLOVIMA RIJEKE I HNS-A: / Već su kažnjeni zbog toga, a sada im prijete i veće sankcije

Image
Foto: PIXSELL

Gabriele Volpi i Damir Mišković mogli bi se naći u problemima zbog novih dokumenata koji su otkriveni u sklopu afere Football Leaks

13.12.2018.
12:17
PIXSELL
VOYO logo

U novom valu dokumenata koje su posljednjih mjeseci u okviru Football Leaks afere istražili novinari Nacionala u sklopu EIC grupe, objavljene su i informacije o sumnjivim poslovima između HNK Rijeke i Hrvatskog nogometnog saveza s kojima su sustavno kršili FIFA-ina pravila tijekom transfera mladih nigerijskih nogometaša.

Gabriele Volpi, jedan od najmanje poznatih talijanskih milijardera, u hrvatskoj javnosti poznat zbog svojih ulaganja i veza s nogometnim klubom Rijeka, sa svojim suradnikom i jednim od čelnika Hrvatskog nogometnog saveza Damirom Miškovićem imao je u riječkom nogometnom klubu i jednu dosad slabo poznatu, ali intrigantnu agendu, piše Nacional.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijete ozbiljne kazne

U Volpijevu i Miškovićevu riječkom nogometnom carstvu postojao poseban poslovni model transfera nigerijskih igrača u hrvatske klubove. Onaj zbog kojeg je FIFA kaznila i riječki nogometni klub i Hrvatski nogometni savez. I to zbog nepravilnosti koje mogu povući i puno ozbiljnije kazne od onih koje su već izrečene.

Više o spomenutom slučaju možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo