MORATE POGLEDATI VIDEO / U Francuskoj odigrana jedna od najluđih nogometnih utakmica: Tri crvena kartona, prekid od pola sata i čudesan preokret

Image
13.9.2022.
12:37
VOYO logo

Nogometaši Metza i Guingampa odigrali su jednu od najluđih utakmica ove godine. U osmom kolu druge francuske lige gledali smo utakmicu s čak devet golova, tri isključenja, pet žutih kartona i prekidom od gotovo pola sata zbog izgreda navijača. Na koncu su slavili gosti sa 6-3 nakon što je Metz ostao bez trojice isključenih igrača.

Teško je u nekoliko rečenica opisati što se sve događalo, pa krenimo redom. Metz je poveo već u 2. minuti nakon autogola Vincenta Manceaua. Međutim, pet minuta kasnije Jeremy Livolant je izjednačio iz jedanaesterca. Nismo drugo trebali čekati na novi pogodak, u 10. minuti je Ablie Jallow zabio za 2-1, a u 16. minuti je gambijski napadač postigao i treći gol za Metz. Metz je dakle nakon samo 16. minuta vodio 3:1 i imao dominaciju u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PLES U MANCHESTERU /

Samba je stigla u Manchester: Može li najskuplje pojačanje ovog prijelaznog roka opravdati novac i pomoći Vragovima

Image
PLES U MANCHESTERU /

Samba je stigla u Manchester: Može li najskuplje pojačanje ovog prijelaznog roka opravdati novac i pomoći Vragovima

U 31. minuti je domaći stoper Kiki Kouyate dobio žuti karton, no potom je nešto dobacio sucu i zbog toga je isključen iz igre. Sastav Metza ostao je na terenu s deset igrača, a Guingamp je to iskoristio i u 45. minuti smanjio na 3:2. Samo dvije minute kasnije novo uzbuđenje na terenu. Domaći vratar Alexandre Oukidja skrivio je jedanaesterac i zaradio crveni karton. Metz tako ostaje sa samo devet igrača na terenu, a Guingamp izjednačuje na 3:3.

U 56. minuti domaća momčad je ostala i bez trećeg igrača. Zbog iznimno grubog i opasnog starta na "hlađenje" je morao i Jean Jacques Danley. Samo dvije minute kasnije utakmica je prekinuta. Sudac Pierre Gaillouste je zaustavio igru i poslao momčadi u svlačionice. U početku nije bilo jasno što se dogodilo, no kasnije je otkriveno kako se jedan navijač popeo na ogradu i prijetio sucu. Prekid je trajao 25 minuta nakon čega je utakmica ipak nastavljena 11 na 8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guingamp je veliku brojčanu prednost na terenu iskoristio postigavši još tri gola do kraja utakmice, a strijelci su bili Dylan Louiserre (69), Warren Tchimbembe (85) i Jeremy Livolant (88). Sva tri gola su bila sjajna, Louiserre i Tchimbembe su pogodili udarcima izvan kaznenog prostora, a Livolant iz slobodnog udarca.

Sažetke utakmice možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo