U BARCI ODLUČILI DA ZVIJEZDA VIŠE NEĆE IGRATI OVE SEZONE? / Do sada im je bio jedan od najvažnijih igrača, ali za ovo imaju jako dobar razlog

Image

On je do sada za Barcelonu nastupio ukupno 93 puta i ako dođe do brojke od 100 nastupa, Katalonci će se naći u problemima

10.2.2021.
14:15
VOYO logo

Dvadesetosmogodišnji Brazilac Philippe Coutinho (28) u Barcelonu je stigao 2018. godine iz engleskog Liverpoola za velikih 115 milijuna eura, a zbog raznih klauzula ta svota se već popela na 145 milijuna čime je postao njihov najskuplji igrač u povijesti.

On, unatoč velikim očekivanjima, u Barceloni nije uspio opravdati uložen novac, a zadnju sezonu proveo je na posudbi u njemačkom Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener ga koristi

Ove sezone se vratio u Barcu i kod novog trenera Ronalda Koemana ima status prvotimca, što za klub predstavlja neočekivan problem.

Image
Foto: AFP

Phillipe Coutinho

Naime, kako je prije nekog vremena objavio španjolski AS, Coutinho u svom ugovoru ima klauzulu po kojoj Barca mora platiti Liverpoolu dodatnih 20 milijuna eura ako Brazilac skupi 100 nastupa za katalonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grcaju u dugovima

Coutinho je do sada za Barcu nastupio 93 puta i sada su se Katalonci našli u vrlo nezgodnoj situaciji. Brazilac je trenutno ozlijeen, zbog čega ga Barca ne može prodati u zimskom prijelaznom roku, i na teren će se moći vratiti u ožujku.

No, kada se oporavi, Coutinho sigurno više neće igrati za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je objavio španjolski novinar Javi Miguel koji je rekao da Katalonci zbog loše financijske situacije ne mogu platiti novi bonus Liverpoolu jer se već nalaze u dugu od preko milijarde eura.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo