'U 10 utakmica, Englezi bi nas pobijedili samo jednom!'

Englezi su kao Hrvati, u jedan dan od defetizma do euforije. Nakon pobjede Gordog Albiona 1:0 protiv Španjolske na Wembleyju, otočka se javnost divi igračima, čak i izborniku Fabiju Capellu.

14.11.2011.
13:05
VOYO logo

"Pobjedom protiv svjetskog i europskog prvaka dokazali smo da za nas ne postoje prepreke. Istina je da su Španjolci bili dominantni, no igra se za pobjedu, zar ne?", poručio je engleski izbornik Fabio Capello.

Poraz Furije zabrinuo je njihovu javnost i medije, koji pišu da Španjolska nema plana B za takve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/fc422a7425b1d3e08b6e31027e50942f

"Subotnji dvoboj bio je preslik onog sa Švicarskom na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Igrali smo vrlo dobro, napadali, ali nismo mogli postići pogodak. A protivnik je iz jedne šanse zabio gol", rekao je veznjak Španjolske Xavi te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"No, ne trebamo se brinuti jer da smo ovako igrali u 10 utakmica protiv Engleza, pobijedili bi nas samo jednom. Nažalost, u subotu je baš bio taj put".

http://www.youtube-nocookie.com/v/7XSZWM69Xak?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Španjolska je imala posjed lopte čak 71 posto, Englezi su veći dio utakmice bili u svom šesnaestercu. To ne brine Scotta Parkera, Modrićeva partnera u veznom redu Tottenhama.

"Španjolsku nitko ne može pobijediti ako se idete nadigravati s njima. Defenziva je bila jedina ispravna taktika. Zaustavili smo njihovu veznu liniju, mislim da je to bio ključ", objasnio je Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo