TUŽNI I POSRAMLJENI VRATILI SE U HRVATSKU: / 'Imao sam predosjećaj da nešto ne štima'

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Iza hrvatskih nogometaša je najgori tjedan, u dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Euro 2016., iz Azerbajdžana i Norveške, naši nogometaši nose tek jedan bod iz Bakua.

7.9.2015.
19:08
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

"Noć je bila kratka, dugo smo sjedili i pričali, kao i obično nakon svake utakmice. Zaključak je ostao isti, kada igrate za reprezentaciju morate dati 100 posto od sebe. U suprotnom je protiv svakog protivnika teško. Norvežani su nam pokazali kako se bori za svoju reprezentaciju i državu. Mi to nismo učinili i nismo mogli biti pobjednici", rekao je izbornik Niko Kovač po povratku u Zagreb, a prenosi službena stranica HNS-a.

Image
VRIJEME JE ZA PROMJENE: /

HRVATSKA NA KOLJENIMA! Debakl i sramota!

Image
VRIJEME JE ZA PROMJENE: /

HRVATSKA NA KOLJENIMA! Debakl i sramota!

'Atmosfera oko reprezentacije je vrlo negativna'

"Sigurno su se naši igrači trudili, ali Norvežani su se trudili više. Atmosfera oko reprezentacije i nogometa vrlo je negativna, neprestano se kritizira sa strane i to nije poželjno, vidi se da se to zna odraziti na reprezentaciju. Rekao sam već nakon pobjede nad Norveškom 5:1 da mi se nešto ne sviđa, očito sam imao predosjećaj i dogodilo se to što se dogodilo. Sad ćemo ići u detaljnu analizu, spustit ćemo tenzije i ohladiti glave. Neke će se stvari morati poboljšati", nastavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije utakmice, izbornik Kovač razgovarao je i predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom, a za srijedu je najavljena sjednica Izvršnog odbora na kojoj bio Kovač mogao dobiti "otpusno pismo".

'Moramo se iskupiti, ništa nije gotovo'

"Moramo se iskupiti. Ništa još nije gotovo, imamo dvije utakmice i moramo pokazati da ono iz Norveške nije Hrvatska, moramo navijačima pokazati bolju igru. Uvjeren sam da možemo uspjeti, koliko god bilo teško. Ne vidim razloga predati se, ali preuzimam svoj dio odgovornosti. Izvršni odbor ima pravo razgovarati o mojoj poziciji nakon dva negativna rezultata. Sve smo postavili kao i u prijašnjim utakmicama, ali ključ svega je pristup", naglasio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo