TUŽNA VIJEST ZATEKLA NIKU KOVAČA I MONACO UOČI NAJVAŽNIJE UTAKMICE SEZONE: / 'Moja sućut, on će biti u našim mislima i molitvama'

Image
Foto: Profimedia

Inače, Kovač s Monacom igra sjajnu sezonu, a eventualna pobjeda protiv PSG-a donijela bi mu i trofej, što je protiv svih očekivanja koja su bila na početku sezone

19.5.2021.
10:21
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski trener na klupi Monaca Niko Kovač u srijedu od 21:15 ima priliku ostvariti trijumf sezone. U finalu francuskog Liga kupa susrest će se s PSG-om.

No uoči utakmice se u Kneževini prolomila tužna vijest. Naime, preminuo je predsjednik kluba navijača Monaca Jean-Paul Claude. Kovač se na konferenciji za medije uoči utakmice s PSG-om osvrnuo na taj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, htio bih izraziti sućut zbog smrti predsjednika kluba navijača Monaca Jeana-Paula Claudea. Mi smo u Monacu svi kao jedna obitelj. Bit će u našim mislim i molitvama“, rekao je Kovač na startu konferencije za medije uoči utakmice s PSG-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjak za kupove

Inače, Kovač s Monacom igra sjajnu sezonu, a eventualna pobjeda protiv PSG-a donijela bi mu i trofej, što je protiv svih očekivanja koja su bila na početku sezone. Kovač se kroz samo nekoliko sezona nametnuo kao stručnjak za kup-natjecanja.

"Volim kupove i atmosferu kakva bude u tim natjecanjima. S bratom Robertom stigao sam do četvrtog uzastopnog finala kupa. Pobijedili smo već u dva, tako da imamo iskustvo koje će nam pomoći“, objasnio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo