TUŽNA NOĆ ZA WEST HAM: / Fenomenalni tinejdžer bacio Bilića u očaj

Image
Foto: AFP/IAN KINGTON

Nogometaši Manchester Uniteda s 2-1 svladali su na gostovanju West Ham u ponovljenoj utakmici četvrtfinala FA kupa i prošli u polufinale tog natjecanja.

13.4.2016.
21:54
AFP/IAN KINGTON
VOYO logo

http://vk.com/video8291756_456239221?hash=a74a275840736f80

Domaći nogometaši, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, bolje su ušli u utakmicu i dominirali na njenom početku, no prvu opasniju priliku imali su igrači Uniteda. U izvrsnoj poziciji bio je njihov veznjak Marouane Fellaini koji se nije najbolje snašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja poluvremena Manchester United je još jednom zaprijetio, ovaj put preko Jessea Lingarda, ali golman West Hama Darren Randolph bio je spreman. Prvi dio završen je rezultatom 0-0, a na promjenu rezultata čekalo se do 54. minute kada je 18-godišnji napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford izvrsno u trku primio loptu i neobranjivim udarcem poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP/OLI SCARFF

Marcus Rashford

Nogometaši West Hama nisu se najbolje snašli nakon primljenog gola pa je Manchester United u 67. minuti riješio pitanje pobjednika. Tada je Randolpha svladao Fellaini koji je smjestio loptu iz blizine u mrežu.

Image
Foto: AFP/GLYN KIRK

Fellaini

Do kraja susreta West Ham je uspio smanjiti zaostatak golom braniča Jamesa Tomkinsa, ali untoč velikom pritisku na gol Manchester Uniteda nije uspio stići do preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo