TUDOR POKUŠAO OBJASNITI DEBAKL S VARAŽDINOM: / Zašto je Hajduk odigrao katastrofalno - 'Lakše bi bilo da igramo seljački'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Ova večer nije dobra. Nije dobra svaka večer u kojoj Hajduk izgubi'

16.6.2020.
21:40
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 29. kola Prve HNL Hajduk je u utorak na Poljudu protiv Varaždina, koji se bori za opstanak, izgubio sa 2-3, s tim da su gosti na poluvremenu vodili 3-0.

U prvih 45 minuta briljirao je varaždinski napadač 23-godišnji Kolumbijac Jorge Obregon, koji je u 19. minuti poveo kontranapad i potom uposlio Domagoja Drožđeka, koji je pogodio za 1-0. Vodstvo gostiju povećao je u 24. minuti Petar Mamić, koji je sa 22 metra zatresao mrežu. Obregon je kreirao i akciju u 40. minuti, a strijelac je opet bio Drožđek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku Hajduk se pribrao, te u 49. minuti 18-godišnji Mario Vušković lijepim udarcem smanjuje vodstvo gostiju. Hajdukov veznjak Mijo Caktaš se i u trećoj utakmici nastavka prvenstva upisao u strijelce, u 74. minuti pogodio je s 20 metara i domaćini su smanjili zaostatak na 2-3, a to je na kraju bio i konačan rezultat.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

03.03.2020., Split- Trener Hajduka Igor Tudor odrzao konferenciju za medije uoci derbi utakmice 25. Kola HT Prve Lige protiv Dinama koa se igra u srijedu 04. ozujka. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Tudor objasnio što se dogodilo

Trener Igor Tudor je nakon utakmice pokušao objasniti što se dogodilo. "Ova večer nije dobra. Nije dobra svaka večer u kojoj Hajduk izgubi. Ovo nam se ne smije događati. Na treninzima to dobro izgleda, ali... Mene duša boli. Mi jako teško dajemo golove, a u obrani primimo tri gola iz tri šuta", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnio je kako je htio stvoriti rezultat kroz igru, ali to mu nije uspjelo...

"Idemo dalje, okrenuti novu stranicu. Lakše bismo napravili rezultat da igramo kao seljačka ekipa, da nabijamo loptu. Mi se trudimo igrati, dodavati se. Radim 24 sata, nikad se nisam trudio ovako, a onda dođe utakmica... Varaždinu, svaka čast, pošteno i zasluženo. Međutim, mogu oni biti najbolji na svijetu, na kraju su opet oni Varaždin, a mi Hajduk. Hajduk koji ne smije gubiti na ovom stadionu", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda će nam bit lakše na kontre nego igrajući iz zadnje linije", naglasio je još Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo