TUDOR O NEODGOJENOM MLADOM GENIJALCU: / 'Svašta sam prošao, igrao i sa Zlatanom, ali to još nisam vidio'

Image

Upravo sjajan bio je pogodak kojeg je portugalski reprezentativac Bruma strpao u mrežu španjolskih vršnjaka u 1-3 porazu na Europskom U-21 prvenstvu koje se ovih dana održava u Poljskoj.

22.6.2017.
10:49
VOYO logo

U pitanju je igrač koji je nedavno dres Galatasarayja zaminio onim njemačkog viceprvaka RB Leipziga pa je taj gol iskorišten u Bildu za podsjetnik tko dolazi u tamošnje prvenstvo. Iskorištena je za tu priliku i izjava trenera turske momčadi Igora Tudora, stručnjaka koji je vodio 22-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome što je Bruma zabio 11 ligaških pogodaka i pridodao im šest asistencija igraju ći u pravilu na poziciji lijevog krila, Tudor ne djeluje previše uplakano što je bez njega ostao.

"Jako ga volim, mlad je i već sjajan igrač. Ali i samo jedan od njih 20 i jedini koji ne sluša. Igrao sam zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem, u karijeri mnogo toga prošao, ali način na koji se Bruma ponašao još nisam vidio. Možda je to stvar odrastanja, ali on prelazi sve granice", jasna je Tudorova poruka novim poslodavcima o igraču koji za sebe kaže kako će jednoga dana biti najbolji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo