BURNO SLAVLJE / Tudor se od sreće skinuo pred publikom pa objasnio svoj potez: 'To su moji...'

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Marseille je u derbiju 32. kola Ligue One u Francuskoj ostvario važnu 2:1 pobjedu kod velikog rivala Lyona.

24.4.2023.
8:43
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Jako važnu i nevjerojatno sretnu pobjedu izborio je Igor Tudora kod Dejana Lovrena u derbiju 32. kola francuskog prvenstva.

Sve do kraja sudačke nadoknade rezultat na meču Lyona i Marseillea bio je 1:1, ali onda su gosti čudesno pobijedili. Lyonov igrač Diomande je u pokušaju da izbije ubačaj pred gol domaćina napucao mladog suigrača Mala Gusta (19), od kojeg se lopta odbila u gol. Tudor je šest kola prije kraja zadržao drugo mjesto iza PSG-a te je sve bliže plasmanu u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudorov show

Zbog ovako velike i dramatične pobjede Tudor je nakon utakmice eksplodirao od euforije. Neobuzdano je slavio sa svojim igračima, ali najbolje je sačuvao za ekipu iz prvog reda tribina stadiona u Lyonu, koja je cijelo vrijeme bila odmah iza njegove klupe te mahala Hajdukovim šalom i zastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor se pred njima skidao te im bacio jaknu i majicu i mahao im. Nakon utakmice je otkrio tko su oni: "To su moji najmiliji. Moja mama, tata, sestra, nećak i teta. Došli su na utakmicu i zato su me preplavile posebne emocije nakon ovako izborene pobjede".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo