POSAO IZ SNOVA / Tuchel neće dugo tugovati nakon katastrofe s Chelseajem, postat će trener jednog od najvećih klubova u Europi?

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Tuchel je dobio otkaz u Chelseaju zbog katastrofalnog ulaska u novu sezonu Premierlige

19.9.2022.
17:49
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

 Engleski prvoligaš Chelsea raskinuo je suradnju s njemačkim trenerom Thomasom Tuchelom 7. rujna, dan nakon poraza u utakmici prvog kola Lige prvaka od zagrebačkog Dinama 0-1.

Image
HA?! /

Predsjednik Chelseaja stvarno nema pojma o nogometu. Nećete vjerovati što je tražio od Tuchela prije nego što mu je dao otkaz

Image
HA?! /

Predsjednik Chelseaja stvarno nema pojma o nogometu. Nećete vjerovati što je tražio od Tuchela prije nego što mu je dao otkaz

Tuchel, koji je na klupu Chelsea zasjeo u siječnju 2021., osvojio je Ligu prvaka četiri mjeseca kasnije, a, osim poraza od Dinama, na klupi Bluesa presudio mu je katastrofalan ulazak u novu sezonu u Premierligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuchela je otkaz u Chelseaju jako pogodio jer je nedugo nakon smjene napisao prilično dramatičnu oproštajnu poruku.

"Ovo je jedna od najtežih izjava koju sam ikad morao napisati i jedna za koju sam se nadao da neću morati napisati još puno godina. Shrvan sam što je završio moj period na klupi Chelseaja. Ovo je klub u kojem sam se osjećao kao kod kuće, kako profesionalno, tako osobno", započeo je Nijemac i onda nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno hvala svom osoblju, igračima i navijačima što su učinili da se osjećam kao kod kuće od početka. Ponos i zadovoljstvo koje sam osjetio pomogavši momčadi da osvoji Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo ostat će u meni zauvijek. Ponosan sam što sam bio dio klupske povijesti i uspomene u posljednjih 19 mjeseci uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu", poručio je Tuchel.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

No, čini se da Nijemac neće dugo čekati na nov angažman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv iz Munchena?

Kako su u ponedjeljak objavili njemački mediji, među kojima i Bild, Tuchel bi mogao postati novi trener njemačkog giganta Bayerna iz Munchena.

Čelnici bavarskog velikana jako su nezadovoljni sadašnjim trenerom Julianom Nagelsmannom, koji je s uvjerljivo najsnažnijom momčadi Bundesligi u posljednja četiri kola osvojila samo tri boda (poraz i 3 remija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bayernu su jako zabrinuti zbog ove krize i izgubili su strpljenje s Nagelsmannom i vrlo lagano bi mu mogli uručiti otkaz tijekom ovoga tjedna.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo