TROFEJNI TRENER OTKRIO PROBLEM KOJI JE IMAO: / 'Meni se to dogodilo sa Šukerom i Mijatovićem, zvao sam ih...'

Image
Foto: KAZUHIRO NOGI/AFP

'Spalletti ne mora medijima reći određene stvari, ali...'

4.3.2019.
11:25
KAZUHIRO NOGI/AFP
VOYO logo

Komentirajući probleme milanskog Intera u kojem je kamen spoticanja Mauro Icardi, odnosno njegov odnos sa svlačionicom i trenerom momčadi Lucianom Spallettijem, legendarni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello prisjetio se svojih muka koje je imao vodeći nogometnu momčad Real Madrida.

Trener koji je osvajao naslove u talijanskom prvenstvu sa Juventusom, Romom i Milanom – kojeg je doveo i na krov Europe – tako je objasnio da je situaciju koja potresa Inter nužno riješiti u samoj svlačionici. Sky Sport donosi njegovo prisjećanje na sličan problem u danima treniranja Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svlačionica je mjesto rješavanja problema

"Saplletti ne mora medijima reći određene stvari, ali mišljenja sam da mora održati sastanak i pokušati riješiti situaciju", kazao je Capello otkrivši da se to mora napraviti unutar četiri zida i potom pojasnio:

"Tako sam i ja, kad sam trenirao Real Madrid, napravio sa Šukerom i Mijatovićem koji nisu dodavali loptu Raulu. Pozvao sam ih u svoj ured i zaprijetio im ako će se to nastaviti događati. Nikad se takvo što nije ponovilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo