TRI KARDINALNE POGREŠKE SUCA NA UTAKMICI RIJEKE I SLAVENA? / Pogledajte sporne situacije koje su izravno utjecale na rasplet

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Utakmicu su ipak obilježile dvojbene odluke suca

19.10.2019.
20:38
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke preokretom su došli do sva tri boda na gostovanju u Koprivnici, gdje su u subotnjoj utakmici 12. kola Prve HNL svladali domaći Slaven Belupo sa 2-1 (0-1). Utakmicu su ipak obilježile dvojbene odluke suca.

Koprivničani su poveli u 14. minuti, kad je Radivojević postigao pogodak glavom nakon ubačaja Bogojevića. I tu imamo prvu spornu situaciju. U zračnom duelu strijelac gola je odnio Tomečaka, a ovaj je pao i počeo se previjati držeći se za glavu. Činilo se kako je riječ o prekršaju, ali sudac Tihomir Pejin i njegovi ljudi nisu ništa dosutili, dok su igrači Slavena nastavili akciji i na koncu zabili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku pogledajte OVDJE.

Nova sporna situacija dogodila se u 40. minuti, kada je Radivojević gurnuo rukama Puljića u svom kaznenom prostoru, dok se ovaj gradio i spremao udariti loptu. Na koncu je zbog guranja Puljić loše pucao i Ježina je skinuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

19.10.2019., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Rijeka.Gorgon Alexander. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Gol iz zaleđa

Sljedeće situacija dogodila se kod gola za Rijeku u 74. minuti kada je mrežu pogodio Austrijanac Alexander Gorgon. Međutim, dojam je da je gol postignut iz zaleđa jer se na snimci vidi kako su čak i Čolak i Gorgon možda bili u zaleđu u trenutku kada je stizao centaršut.

Snimku pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri boda gostima donio je ganski napadač Acosty golom u 90. minuti. Riječani su imali prilike i ranije stići do pogotka, ali su ih zaustavljali vlastita nepreciznost i domaći vratar Ježina. Domaća momčad najviše će žaliti za situacijom iz 73. minute, kad je iskusni Ivan Krstanović bio sam pred Prskalom, ali je riječki vratar obranio njegov udarac.

Minutu poslije Gorgon je izjednačio, a Acosty u 90. minuti naplatio sve prijašnje promašaje svojih suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo