TRENER CLUJA SIPAO HVALOSPJEVE O MODRIMA: / 'Ako kažem da su odlični, reći ćete da pretjerujem...'

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

Dinamo će protiv rumunjskog Cluja igrati u 2. kolu kvalifikacija za Ligu prvaka

20.8.2020.
12:49
PIXSELL, Luka Stanzl
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u 2. kolu kvalifikacija Lige prvaka gostovat će kod rumunjskog prvaka Cluja koji je u srijedu u 1. kolu slavio sa 2-0 na gostovanju u Ta'Qaliju kod malteškog prvaka Floriane.

Cluj je slavio zahvaljujući pogocima Francuza Cestora u 53. minuti te Rumunja Golofce u sedmoj minuti sudačke nadoknade, no ta momčad, untoč pobjedi, nije odigrala dobru utakmicu, što je priznao njen trener Dan Petrescu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je favorit

"Pobijedili smo, ali ovaj rezultat ne pokazuje koliko nam je bilo teško u ovoj utakmici, Floriana je bila jako zahtjevna ekipa koju vodi talijanski trener", rekao je Petrescu nakon susreta.

Zatim se osvrnuo na sljedećeg protivnika svoje momčadi u kvalifikacijama za Ligu prvaka, zagrebački Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako vam kažem da je Dinamo izvrsna ekipa, reći ćete mi da pretjerujem pa neka onda to kaže netko drugi. Imaju odlične igrače i veći budžet od nas, ali i puno veći pritisak. Nama bi bilo katastrofalno da smo ispali od Floriane, a u ovoj utakmici je Dinamo favorit. Za tu utakmicu moramo dovesti još pojačanja, morao sam igrati s četiri igrača na koje nisam računao prošle sezone", prokomentirao je Petrescu i zaključio:

"Protiv Dinama ćemo igrati bez Omranija, koji nije spreman, a ni ne znam što je s Debeljuhom, valjda će Đoković biti preman."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Dan Petrescu

Iza Petrescua, koji je u igračkoj karijeri bio član Chelseaja, su teški dani jer je prije mjesec dana završio u bolnici nakon što je bio pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo