Legenda ponizila Mourinha: 'On je prosjek!'

'On je prosječan trener. Imao je sreću voditi velike klubove. Ti trofeji nisu zasluga trenera, već kluba', napao je Zdenek Zeman trenera Real Madrida.

21.6.2012.
10:39
VOYO logo

Zdenek Zeman nikad nije bio ljubitelj Josea Mourinha. Godinama je češki stručnjak negativno govorio o Portugalcu.

"Mourinho ima samo jednu ideju - kako spriječiti suparnika da igra nogomet. To je jedina njegova taktika", objašnjavao je ranije Zeman (65) i nedavno, kada je imenovan za novog trenera Rome, upiknuo slavnog Portugalca koji vodi madridski Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je prosječan trener. Imao je sreću voditi velike klubove. Ti trofeji nisu zasluga trenera, već kluba", poručio je trener Rome, koji je u 31 godinu trenerske karijere promijenio 17 klubova i osvojio tri trofeja. Trener za male klubove, taj ga prati glas.

S Pescarom i Foggiom je osvojio Serie B, bio i prvak talijanske četvrte lige. U Serie A vodio je Lecce, Foggiju, Romu, Lazio i Napoli, ali s njima nije nikad ništa osvojio. Izvan Italije je dobio dva ekspresna otkaza (Fenerbahce i Crvena zvezda).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Special One mu nakon novog napada je nije ostao dužan.

"Nemam pojma o njemu, koga on trenera? Siguran sam da nije vodio niti jedan klub iz Serie A dok sam bio u Italiji, upoznali bi se. Romu? Nemam pojma...Znam da je Luis Enrique bio trener tamo", čudio se Mourinho i za kraj ironično poentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada sam na godišnjem odmoru, imam dosta slobodnog vremena. Pogledat ću na Googleu o kom se radi. Sigurno je dosta toga osvojio, imat ću dosta toga za pročitati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo