JADAN NAŠ LUKA / Trener Reala otkrio zabrinjavajuće vijesti o Modriću. Čini se da korona kod Vatrenog nije bezazlena, razvio je simptome

Image
Foto: Profimedia

Modriću je, naime, još prije tjedan dana test na koronavirus bio pozitivan

21.12.2021.
10:35
Profimedia
VOYO logo

Trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, održao je medijsku konferenciju uoči utakmice španjolskog prvenstva protiv Athletic Bilbaa, a na njoj je govorio i o problematičnom slučaju s Lukom Modrićem.

Modriću je, naime, još prije tjedan dana test na koronavirus bio pozitivan, ali tri dana kasnije klub ga je ponovo testirao i test mu je bio negativan. Nagađalo se da bi Modrić mogao zaigrati već za vikend, ali propustio je utakmicu s Cadizom, a kako se čini propustit će i ovu s Bilbaom, barem tako tvrdi njegov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, trener Ancelotti usput je otkrio i kako se Modrić na kraj ipak ne osjeća baš najbolje i da je razvio određene simptome bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić ne može niti trenirati. Ne osjeća se dobro, umoran je, ima groznicu i razvio je simptome bolesti", rekao je Ancelotti na medijskoj konferenciji i potvrdio da stvari ipak nisu baš tako bezazlene u Lukinom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo