TRENER DINAMA NAKON BOLNOG PORAZA: / Cvitanović stao pred svoje tužne igrače i sve im rekao u lice

Image

Juniori Dinama u utorak poslijepodne doživjeli su poraz u sklopu 3. kola juniorske Lige prvaka. Bolja od zagrebačkog sastava na Hitrec - Kacijanu bila je Sevilla rezultatom 4-2.

18.10.2016.
18:46
VOYO logo

Dinamo je protiv Seville dominirao, ali kobne pogreške rezultirale su gubitkom bodova u ovoj sjajnoj utakmici. Sevilla je igrala mirnije, hladnije glave i sve pogreške juniora Modrih iskoristila za veliko gostujuće slavlje i tri boda. Trener juniora Dinama Mario Cvitanović prokomentirao je utakmicu.

GOLIJADA NA HITREC-KACIJANU: Mladi dinamovci se napromašivali i ostali praznih ruku

'Rekao bi da smo mi demonstrirali španjolski stil nogometa'

"Teško mi je nakon ovakve utakmice biti realan, pa poslije poraza od 4:2 reći da smo mi bili bolji. Ali, ne mogu se oteti dojmu da smo bili bolja momčad, imali više opasnih situacija, pa i bolje prigode. Čak bih rekao da smo mi demonstrirali španjolski stil nogometa, a Sevilla je igrala nekakav drugačiji nogomet" rekao je Cvitanović i istaknuo kako su svi golovi plod pogrešaka njegovih nogometaša. Cvitanović je otkrio kako je nakon utakmice svojim igračima kazao kako se tako ne može igrati Liga prvaka i da njima nitko u ovom natjecanju ništa nije poklonio, pa tako niti oni ne smiju nikome poklanjati četiri gola i misliti da će momčadi kao što je Sevilla zabiti pet komada, piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Radili smo prevelike, kobne greške u obrani'

"No, ponosam sam, dečki su ostavili srce i dušu na terenu. Pokazali smo znanje, želju i kvalitetu, ali ove su pogreške bile neoprostive."

Nikola Moro bio je jedan od boljih igrača Dinama, mladi je veznjak sjajno asistirao za drugi pogodak Božića koji je u ovom srazu mogao upisati i hat-trick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radili smo prevelike, kobne greške u obrani. Ne znam, Sevilla je iz svake ozbiljnije situacije zabila gol, mi smo pak puno promašivali. A dva puta pogađali i okvir gola" rekao je Nikola Moro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo