TRENER IZVADIO REBIĆA NA POLUVREMENU PA POMEO POD S NJIM: / Je li ovaj klub pravi razlog zbog je Vatreni pretrpio teške kritike?

Image
Foto: Christof STACHE / AFP

Hrvatski napadač nije se pokazao u najboljem svjetlu

23.8.2019.
11:26
Christof STACHE / AFP
VOYO logo

Trener Eintrachta AdiHutter javno je prozvao hrvatskog reprezentativnog napadača AntuRebića nakon što je njegova momčad izgubila od Strasbourga s 1:0 u prvoj utakmici play-offa Europske lige.

Zbog nezadovoljstva predstavom Vatrenog odlučio ga je već na poluvremenu poslati na hlađenje, a na konferenciji za novinare poslije susreta pošteno ga je oprao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavom već u Interu?

"Ako želi ovdje ostati, onda će se morati ponašati onako kako ja to tražim od svakog igrača ovog kluba. Morat će mi radom i zalaganjem na terenu pokazati da na njega mogu računati. Ako pak želi otići, vrata su mu otvorena. Snaći ćemo se mi i bez njega", poručio je Hutter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je ove sezone prikupio pet nastupa te je zabio tri gola. Međutim, sve pogotke dao je u Kupu trećeligašu Waldhof Mannheimu.U tri europske utakmice nije se uspio upisati u strijelce kao niti u na otvaranju Bundeslige. Rebić je, inače, na meti Intera, a hoće li tamo zaigrati znat će se do 2. rujna kada završava prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo