TRENER ISTRE NAHVALIO RIJEČANE: / 'Ovo je drugačija momčad, izgleda vrlo dobro i prvenstvo će sigurno biti zanimljivo'

Image
Foto: PIXSELL

"Nadam se da ćemo riješiti probleme s klubom, pojačati se i vjerujem da Istra neće biti ovakva", rekao je trener Istre Darko Raić-Sudar

10.2.2018.
19:52
PIXSELL
VOYO logo

RIJEKA BEZ MILOSTI ZA OSLABLJENE PULJANE: Četiri gola u mreži Istre, golčine Črnica i Zute

Image
RIJEKA BEZ MILOSTI ZA OSLABLJENE PULJANE: /

Četiri gola u mreži Istre, golčine Črnica i Zute

Image
RIJEKA BEZ MILOSTI ZA OSLABLJENE PULJANE: /

Četiri gola u mreži Istre, golčine Črnica i Zute

Istra je na svom terenu sa 4-o bila bolja od Istre koja ni u jednom segmentu igre nije mogla parirati Kekovoj momčadi. A nije ni čudno, s obzirom na stanje kluba iz Pule o kojem se naveliko piše posljednjih mjeseci. Primijetio je to i sam Kek:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobjeda je bila cilj u ovoj utakmici. Na trenutke smo odigrali solidno, čestitke igračima, ali čestitke i svima u stručnom stožeru i igračima Istre 1961 koji trpe cijelu situaciju i koji su se skupili. Hvala našim navijačima, a poseban kompliment Armadi za navijanje i onaj transparent. Drži se, Korado", poručio je Kek nakon utakmice osvrnuvši se tako na loše zdravstveno stanje novinara Korada Vujnovića.

'Prvenstvo će sigurno biti zanimljivo'

Darko Raić-Sudar zna da ga s ovom momčadi čeka mnogo posla i truda ukoliko žele zadržati prvoligaški status i kompetetivno sudjelovati u prvoj ligi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što reći nakon utakmice, apsolutno zaslužena pobjeda Rijeke. Mi nismo na nivou da možemo parirati Rijeci, ni kvalitetom ni fizički, bila je velika razlika i ova će nam utakmica poslužiti da se što bolje pripremimo za ono što slijedi. Nadam se da ćemo riješiti probleme s klubom, pojačati se i vjerujem da Istra neće biti ovakva. Čestitke i Rijeci, ova je momčad drugačija, ali vrlo dobro izgleda i prvenstvo će sigurno biti zanimljivo. Nismo se željeli povući, ali Rijeka se nametnula ritmom i igrom, ne možeš se izvući iz toga. Kod nas je i problem što je enormna razlika između igrača koji su prošli pripreme i onih koji nisu", rekao je trener Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo