TRENER INTERA OTKRIO ŠTO MISLI O PERIŠIĆEVOM POKUŠAJU ODLASKA: / Pozvao je i navijače da mu se pridruže u tome

Image
Foto: AFP

Strateg Intera objasnio je prirodu svog odnosa s Ivanom Perišićem

3.2.2019.
8:44
AFP
VOYO logo

Pokušaj Ivana Perišića da osigura, neki bi rekli čak i iznudi transfer u Arsenal završila je neslavno, ali trener Intera Luciano Spalletti voljan je prijeći preko svega. Naravno, ako bi to značilo mir u svlačionici i potpuno posvećenost Perišića na rad u klubu.

"Čitam u novinama da se Perišić navodno ljutio na mene, ali ja sam taj koji mu je nastavio davati minutažu, usprkos tomu što neki govore. Vidim u ovoj situaciji da neki ljudi pokušavaju stvoriti probleme. Rekao sam da mislim da nije bilo mudro reći javno da Perišić želi otići, ali to nije bilo usmjerno protiv Marotte jer on je samo iskreno komentirao situaciju koja je već procurila u medije. Perišića su privukle određene brojke o kojima su mu rekli i mi razumijemo njegovu reakciju.", istaknuo je Spalletti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozvao navijače da ne kritiziraju Hrvata

Čak je otišao toliko daleko da je zamoli i navijače da ne kritiziraju Ivana! Nada se kako će hrvatski reprezentativac usprkos želji za odlaskom dati sve od sebe za 'nerazzurre'.

"Sada je prijelazni rok završio i moramo se pokrenuti. Uvjeren sam da će Ivan svoju kvalitetu staviti na raspolaganje Interu. Apelirao bih na navijače da se drže skupa i da štite momčad. Shvaćam da je Perišić bio uključen u situaciju koja ih je mogla iritirati, ali on je naš igrač i moramo ostvariti rezultate. U suprotnome riskiramo da nas oslabe, a vjerujte, puno njih to želi napraviti.", zaključio je talijanski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo