TRENER HAJDUKA VRLO ZABRINUT: / 'Očekuje nas napeto razdoblje'

Image
16.5.2016.
18:23
VOYO logo

"Jesenski dio sezone odradili smo dosta kvalitetno, ali u zimskom prijelaznom roku napustili su nas Mijo Caktaš i Andrija Balić koje je teško nadoknaditi a uslijedile su i ozljede nekolicine standardnih prvotimaca tako da se sve to odrazilo na bodovni saldo Hajduka u proljetnom dijelu sezone", rekao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk sutra dobiva novog predsjednika

Najavio je kako se klub sada okreće novoj sezoni te će se nakon izbora novog predsjednika kluba, koje je zakazano za utorak, 17. svibnja, pouzdanije znati hoće li se dovoditi pojačanja u ljetnom prijelaznom roku. Pripreme Hajduka za novu sezonu počinju 8. lipnja ove godine, te će od 17. srpnja uslijedi dio priprema u Austriji i Sloveniji do povratka u Split 1. srpnja ove godine.

"Učinit ćemo sve što je našoj moći da se maksimalno pripremimo za drugo pretkolo Europske lige i očekujemo tada puni Poljud“, kazao je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popraviti uvjete za rad

Po njegovim riječima Hajduku je za daljnji razvoj kluba potrebna 'zdrava financijska konstrukcija' a nužno je poboljšati i uvjete rada jer klub ima samo jedan pomoćni teren.

Burić je konferenciju za novinare završio riječima: 'Očekuje nas jedno napeto razdoblje.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo