TRENER HAJDUKA NAJAVLJUJE VELIKU SEZONU: / 'Znam što žele navijači, učinit ćemo narod jako sretnim'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Tek što je okončana sezona u kojoj su nogometaši Hajduka zauzeli treće mjesto u hrvatskom prvenstvu, njihov trener Joan Carrillo okrenuo se novoj sezoni u kojoj Splićani imaju velike ambicije.

29.5.2017.
19:03
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

"Jako sam zadovoljan što se tiče momčadi, znamo što želimo i što treba mijenjati. Sportski direktor Mario Branco radi jako dobar posao i vjerujem u njega. Znamo što nam treba, imamo plan A, B i C. Sve će ovisiti o tržištu. Svi bismo mi htjeli imati Mercedesa, ali nekad nismo u mogućnosti. Što imamo više opcija, manje se brinem. Kada se bude radilo u prijelaznom roku, nastojat ćemo sve raditi u tišini, kako Brancu ne bismo otežavali posao. Sportski direktor vodi razgovore o ugovorima, gledamo prema naprijed", istaknuo je Carrillo na konferenciji za novinare.

Image
OSTAJE LI HAJDUK BEZ NAJBOLJEG STRIJELCA LIGE? /

Prvi topnik HNL-a mogao bi napustiti Split za 'siću'

Image
OSTAJE LI HAJDUK BEZ NAJBOLJEG STRIJELCA LIGE? /

Prvi topnik HNL-a mogao bi napustiti Split za 'siću'

'Nadamo se ulasku u Europsku ligu'

Španjolski stručnjak nije htio otkriti na kojim će pozicijama Hajduk tražiti pojačanja, ali neke se stvari ipak mogu iščitati iz njegovih riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću komentirati gdje smo loši, gdje nismo, osjetljivo je to pitanje kada se slaže kadar za sljedeću sezonu. Nakon što je završila sezona vidjeli smo statističke podatke - zabijali smo 2,8 golova po utakmici, a primali 0,8. Volio bih kada bismo probali primati manje pogodaka. Branco mjesecima priprema prijelazni rok. Radimo jako dobar posao u tom smislu. Znam što nam nedostaje i slažemo se u tome, imamo različite alternative i sigurno će netko doći."

Image
Image

Joan Carrillo

Hajduk za nekoliko tjedana očekuju kvalifikacije za Europsku ligu, Splićani se uključuju u 2. pretkolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ćemo ući u Europsku ligu. Cilj je učiniti što manje promjena jer već imamo bazu. Tu smo već napravili korak naprijed. Nedostaju nam detalji da bismo upotpunili čitavu sliku", rekao je Carrillo.

'Shvaćam kolika je odgovornost'

Za kraj je španjolskom treneru sletjelo i pitanje može li Hajduk sljedeće sezone do naslova prvaka koji na Poljudu čekaju još od 2005. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borit ćemo se svim silama za svoje ciljeve. Da mogu, odmah bih potpisao da osvojimo naslov. Znam što žele navijači. Kada izađem na teren kao u Koprivnici i vidim navijače koji su putovali sedam sati da bi bili s nama, shvaćam kolika je odgovornost. Učinit ćemo narod jako sretnim, nadam se. Pružit ćemo maksimum za Hajduk. I ja imam velika očekivanja. Ne zanima me i ne treba mi više prošla sezona, htio bih još neke stvari poboljšati. Jedna stvar je jasna, sigurno smo u mogućnosti poboljšati rezultate, pa dokle dođemo", zaključio je Carrillo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo