Bijesni trener Hajduka 'zanijemio' nakon susreta!

Nakon što je Hajduk u jadranskom derbiju na Kantridi poražen nepostojećim jedanaestercem, trener Bilih Mišo Krstičević nije želio govoriti za medije.

2.9.2012.
10:23
VOYO logo

Podsjetimo, u 78. minuti susreta između Rijeke i Hajduka dogodio se ključan trenutak. Jozinović je napravio prekršaj nad Mujanovićem, činilo se 'debelo' izvan šesnaesterca, no sudac Igor Križarić je dosudio jedanaesterac što je razljutilo Splićane, pogotovo vratara Blaževića koji je ispucao loptu s bijele točke i zbog toga zaradio žuti karton.

Penal je realizirao Kreilach i Rijeci osigurao pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica Rijeke je objasnila nakon susreta da Hajduk ne želi zajedničku konferenciju za medije pa je trener BilihMišo Krstičević čekao da njegov kolega Elvis Scorija odradi svoj posao sa 'sedmom silom'. Kada se pojavio pred novinarima samo je poručio:

"Hvala vam lijepa!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je ustao i otišao.

Trener Rijeke Scorija je komentirao susret, ali nije spominjao spornu situaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo riješili utakmicu kada smo trebali. Poluvrijeme je trebalo završiti s 3:0, 3:1 za nas jer smo totalno dominirali, a Hajduk je bio u panici. Drugi dio smo malo pali, bilo je izjednačenije, igra živaca. No zasluženo smo pobijedili. Poslušao sam kritike, možda sam dosad bio preoptimističan i igrao preotvoreno. Sada je bilo više ravnoteže u igri. Kohezija igrača i publike bila je vrhunska. Pormjena sustava donijela 60%, a zalaganje igrača ostalih 40% ove nove i bolje igre. Nadam se da će u narednim utakmicama biti još više trke, borbe i htijenja. Jer ovo je tek početak, toga moramo biti svjesni", izjavio ej Scorija za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo