Premijera novih Bilih: 'Ne znamo gdje smo ni što smo!'

'Veliki je problem što nismo imali generalnu probu, ne znamo gdje smo i što smo. Fali nam utakmica i čvrstih provjera.

18.7.2012.
15:58
VOYO logo

Hajduk u četvrtak očekuje predstavljanje momčadi pred domaćom publikom kada će se na Poljudu susresti sa Skontom, a trener BilihMišo Krstičević žali što nije imao priliku isprobati momčad na pravom, jakom ispitu.

"Veliki je problem što nismo imali generalnu probu, ne znamo gdje smo i što smo. Fali nam utakmica i čvrstih provjera. Već par dana nemamo nijednog ozlijeđenog igrača i izuzetno mi je drago zbog toga. Volio bih pobjedu bez primljenog pogotka. Interesira me Hajduk koji je fizički moćan i jak, ne interesira me Hajduk rekreativo", izjavio je Krstičević za Sportske novosti i prokomentirao protivnika:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo snimke šest, sedam njihovih utakmica. U 18 utakmica primili su samo 13 golova, momčad su koja se brani sa svih 11 igrača na svojoj polovici. Krasi ih borbenost, odgovornost, red u igri. Najveći zadatak bit će kako probiti taj njihov bunker", izjavio je Krstičević i poručio navijačima:

"Htio bih vidjeti mladog Hajduka kojeg će publika podržati. Bit će i grešaka, ali sigurno nećemo zakazati na agresivnosti i pristupu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo