TRENER HAJDUKA BRILJIRAO NAKON UTAKMICE I OTIŠAO NA PIVU: / 'Us*ali smo se i igrali za k*rac'

Image

Nogometaši Hajduka su u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Europske Lige svladali rumunjski Iasi 2-1 i s ukupnih 4-3 izborili 3. pretkolo drugog po jačini klupskog natjecanja u Europi.

22.7.2016.
9:12
VOYO logo

Nakon utakmice, trener Splićana Marijan Pušnik prokomentirao je viđeno jučer u Splitu.

"Dobra večer svima. Da, večer je bila zaista dobra. Mislim to. Prošli smo u 3. pretkolo Europske lige. Ovo je treća utakmica u kojoj nismo izgubili. Hvala sjajnoj publici koja nas je u 88 minuti digla iz mrtvih. Najprije sjever, pa Istok, pa Zapad, digli su momke kada su padali u igri. Tako je došao i gol Ohandze, i pobjeda", kazao je Pušnik i osvrnuo se na pogreške svojih izabranika kojih je u ovoj utakmici bilo puno:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRENER HAJDUKA ISKREN NAKON BLIJEDE IGRE: ‘Jedni su tek došli, drugi žele otići. Treba to sve posložiti’

'Nisam došao ovdje kako bi učio nekog igrati balun'

"Radili smo puno pogrešaka i moramo poraditi na tome. Da, bilo je problema u zadnjoj liniji, ali neki igrači su nam tek došli, neki žele otići, treba to sve posložiti, nadam se da će uskoro biti bolje. Zahvalio bih se i navijačima na predivnoj atmosferi koja je bila prekrasna. prije susreta samo priželjkivao pun stadion i naravno pobjedu. I na kraju smo i jedno i drugo ostvarili. Zato moram biti zadovoljan. Jasno je kako ništa nije valjalo s naše strane. Igrali smo za k*rac", objasnio je slovenski stručnjak i dodao kako on u Split nije došao da "nekog uči kako se igra balun".

Image
Image

'Moji igrači su za mene najbolji'

"Ne mogu im zamjeriti ništa, nisu se šetali, nisu bili loši, ali takav kvalitet imamo, i to je to. A kriva dodavanja? Us*ali su se neki, napišite tako. Neki nisu mogli, neki su se usrali. Ali bit će bolje, ja vam to obećavam. Moji igrači su za mene najbolji, a bit će još i bolji. Što ste tako ozbiljni, pa prošli smo, ajmo u grad na pivo", u svom stilu je izjavio Pušnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKO MUČENJE I ZVIŽDUCI NA POLJUDU: Hajduk na jedvite jade prošao osrednje Rumunje

"Kapetan Hajduka Nikola Vlašić zahvalio se "najboljim navijačima na svijetu" pa objasnio što se dogodilo nakon prvog gola.

"Primili smo taj laki gol pa smo se nesvjesno povukli. Ali takve situacije se događaju. Na kraju je sve dobro ispalo. Travnjak nije smetao, sami smo krivi", kazao je Vlašić i osvrnuo na slijedećeg protivnika Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idući protivnik je ukrajinska Oleksandrija, analizirat ćemo ju dobro i dati sve od sebe kako bismo prošli," zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo